Szukala-„Blatula“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Szukala (dreapta), mereu depăşit de fază
Szukala (dreapta), mereu depăşit de fază

Preşedintele Bistriţei, Jean Pădureanu, îşi acuză fundaşul că a „trântit“ meciul cu CFR. Fotbalistul polonez de 26 de ani l-a înfuriat pe „Lordul Cooperativei“ după ce a provocat un penalty şi a greşit la două dintre cele trei goluri ale campioanei.

Pentru prima oară în cei 46 de ani de când e în fotbal, Jean Pădureanu şi-a acuzat jucătorii în momentul în care a fost chestionat asupra corectitudinii unui meci. Principalul vizat a fost polonezo-neamţul Lukasz Szukala. Acesta a făcut prăpăd în partida cu CFR! Mai întâi, a comis un henţ în careu, în prima repriză.

Penalty-ul a fost însă ratat de Cadu. Totuşi, fundaşul nu s-a lăsat până nu i-a ajutat pe clujeni să marcheze! După pauză, a comis-o de două ori, iar, în urma erorilor sale, oaspeţii au punctat pentru 2-0 şi 3-0. Asta după ce scorul fusese deschis după o gafă monumentală a portarului Albuţ.

„Vine din Germania! Nu ştie ce e blat"

„Mă simt trădat. La penalty mi-a picat fisa! Nici handbaliştii nu dau cu mâna atât de bine! Dacă mai face aşa ceva, Szukala va îmbătrâni pe tuşă! Sau n-are decât să vină cu trei milioane de euro şi-l las liber. Nu vreau să explic mai mult, trageţi voi concluziile. Din iarnă o să-mi fac o echipă de români", a tunat Pădureanu după meci.

În apărarea fundaşului au sărit imediat soţii Laurenţiu Reghecampf şi Ana Maria Prodan. Primul a fost antrenor la Bistriţa până acum câteva etape şi l-a adus pe Szukala la Gloria. Soţia sa este impresarul fotbalistului.

„I-am explicat domnului Pădureanu că nu poţi ca după o victorie să petreci şi la o înfrângere să începi să acuzi. Suntem în 2010, nu există în vocabularul meu sau a lui Szukala cuvântul blat. El vine din Germania, are o altă mentalitate", a spus Reghecampf.

„E o presiune extraordinară pentru jucătorii de la Bistriţa. Nu li se dau banii, sunt amânaţi de pe o zi pe alta. Să mai şi spui că au aranjat un meci, contra CFR-ului, mi se pare prea de tot!", a declarat şi Prodan. 

Lukasz Szukala

-S-a născut la Gdańsk, în Polonia, dar a locuit de mic în Germania.
-A mai evoluat la TuS Fortuna Saarburg, SV Trassem, Eintracht Trier, FC Metz, 1860 München şi Alemannia Aachen.
-Are 12 selecţii la naţionala U21 a Poloniei.

Becali dă preţul: 200.000 €

În favoarea unui aranjament s-a pronunţat şi Gigi Becali. „La pauză s-a întâmplat ce trebuia să se întâmple! Cu doi, trei jucători s-a făcut treaba. La nivelul ăsta, fără 200.000 de euro nu dădeau meciul! Am impresia că se reîncep vechile tradiţii", a explicat patronul Stelei.

„Mie mi s-a propus acest Szukala în dimineaţa meciului Bistriţa - CFR. Habar n-aveam cine era, cică e cel mai tare fundaş din România. Când l-am văzut, m-am gândit să-l iau în locul lui Tătăruşanu", a încheiat, ironic, latifundiarul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite