Svitolina, distrusă de Halep: Ucraineanca va fi pedepsită de organizatorii turneului de la Doha pentru un gest lipsit de respect

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Svitolina

Elina Svitolina (7 WTA) a avut mai multe mingi pentru a se duce la 5-1 în setul decisiv cu Simona Halep, însă nu numai că a irosit şansele avute, dar, într-un final, a şi părăsit terenul învinsă.

Elina Svitolina va avea coşmaruri cu Simona Halep, mult timp de acum încolo! Iar asta după ce, în ultima perioadă, ea devenise un coşmar pentru fostul lider mondial pe care îl învinsese de trei ori la rând.

Eşecul de la Doha a pus însă capăt acestei serii, iar Svitolina a părăsit terenul fiind un car de nervi! Sportiva de 24 de ani a fost atât de afectată de eliminarea suferită, încât, potrivit Digi Sport, nici nu s-a mai prezentat la întâlnirea cu jurnaliştii, aşa cum prevede regulamentul WTA! 

„Simona a fost singura sportivă care a susţinut o conferinţă de presă. Elina Svitolina nu s-a mai obosit să vină în faţa jurnaliştilor. Era oricum foarte supărată, iar jurnaliştii o aşteptau pe Simona pentru a explica cum s-a calificat în finala de la Doha“, a dezvăluit Gabriel Morariu, corespondetul special Digi Sport la Doha.

Pentru absenţa ei de la conferinţă de presă, Svitolina va fi amendată de organizatorii turneului de la Doha.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite