Sute de mii de oameni, salvaţi de fotbal. Gestul unui jucător de la Manchester United pentru spaniolii afectaţi de furtuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
David de Gea, unul dintre jucătorii de bază de la Manchester United FOTO Guliver/Getty Images
David de Gea, unul dintre jucătorii de bază de la Manchester United FOTO Guliver/Getty Images

Sute de mii de persoane au fost afectate de furtunile din Spania, care au avariat mai multe regiuni din Spania. În acest context, goalkeeper-ul lui Manchester United, David de Gea, a donat 200.000 de euro, pentru a sprijini victimele din Peninsula Iberică.

Anunţul a fost făcut de Crucea Roşie, care a relatat despre gestul de solidaritate arătat de David de Gea, în întâmpinarea celor afectaţi de furtuni, din Alicante şi Murcia. Deşi născut în Madrid, portarul spaniol este legat sentimental de provincia Alicante prin tatăl său, care provine de la Redovan şi a copilărit în Orihuela, acestea fiind două dintre localităţile cele mai afectate de aversele de ploaie, care au atins regiuni din sud-estul şi centrul Spaniei.

Crucea Roşie şi-a arătat recunoştinţa public faţă de David De Gea, printr-un mesaj postat pe Twitter. Fotbalistul iberic numără 40 selecţii pentru naţionala Spaniei şi, din 2011, evoluează la Manchester United, pentru care a semnat până în 2023. Până acum, a strâns 367 de partide, fiind unul dintre jucătorii de bază ai „diavolilor roşii”. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite