Surprizele continuă la Dubai! Ştim pe cine va înfrunta Simona Halep în semifinale, dacă trece de Sabalenka

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Garbine Muguruza a pierdut în sferturile turneului de la Dubai.
Garbine Muguruza a pierdut în sferturile turneului de la Dubai.

Turneul de la Dubai are parte de surprize pe bandă rulantă. Garbine Muguruza, a noua favorită a tabloului, s-a oprit, joi, în sferturile întrecerii de categorie Premier, ratând accesul în semifinala ce va fi completată de învingătoarea partidei dintre Simona Halep şi Aryna Sabalenka.

Americanca Jennifer Brady face un parcurs de excepţie la Dubai, reuşind a treia victorie de calibru, în faţa unor adversare din Top 20, din tot atâtea meciuri disputate pe tabloul principal. Sportiva aflată la începutul acestei săptămâni pe locul 54 WTA a învins-o, joi, pe Garbine Muguruza, scor 6-7(5), 6-3, 6-4, la capătul a două ore şi nouă minute de joc.

Brady şi-a început parcursul la Dubai în calificări, dând apoi startul pe tabloul principal cu o victorie-bliţ în faţa Elinei Svitolina (Ucraina, cap de serie 3), scor 6-2, 6-1. Americanca a legat apoi două reveniri similare în drumul spre semifinale: 4-6, 6-4, 6-1 în faţa finalistei de anul trecut de la Roland Garros - Marketa Vondrousova şi un succes în faţa celei ce a jucat luna trecută finală la Australian Open.

Jennifer Brady şi-a asigurat deja o nouă cea mai bună clasare a carierei pentru luni - locul 45 WTA.

Dacă va trece în această seară de Aryna Sabalenka, Simona Halep o va înfrunta pentru a doua oară în acest an pe Brady, pe care a învins-o cu 7-6(5), 6-1 în primul tur la Australian Open.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite