Surprize uriaşe în Cupa României: Rapid, eliminată după un singur meci. Ce alte nume mari au ieşit din competiţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid era considerată, cândva, specialista Cupei României, în condiţiile în care a câştigat trofeul de 13 ori, jucând şi alte şase finale. Din păcate, acum giuleştenii sunt în „B“ şi nu mai avansează nici în competiţia KO.

Întrecerile interne s-au reluat după pauza prilejuită de meciurile echipei naţionale, Cupa României şi Cupa Ligii precedând etapele din weekend în Liga I şi în Liga a II-a.

Intrată în competiţie în turul V al Cupei României, Rapid n-a apucat să joace decât un meci în competiţia KO. Giuleştenii au cedat, scor 0-1, în faţa unei alte formaţii din „B“, ACS Berceni. Singurul gol al meciului a fost marcat de Cosmin Mihai în minutul 80. 

Dintre fostele echipe din Liga I, în afară de Rapid, Oţelul Galaţi, Ceahlăul Piatra Neamţ şi Gaz Metan Mediaş au ieşit şi ele din Cupa României.

În schimb, au avansat în 16-imi, Ripensia Timişoara şi Viitorul II. Formaţia bănăţeană evoluează în liga a IV-a, iar Viitorul II e în „C“. 

În 16-imile Cupei României vor intra în competiţie şi cele 14 formaţii din Liga I. Tragerea la sorţi va avea loc, vineri, de la ora 12.00.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite