Surpriză uriaşă în Europa: duelul în care au fost implicaţi trei fotbalişti români i-a ruinat pe cei care joacă la pariuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O echipă care, în sezonul trecut, a evoluat în grupele Ligii Campionilor tocmai a părăsit competiţia în preliminarii după un dublu eşec.

Ludogoreţ a trecut de Steaua în play-off-ul Ligii Campionilor şi a pus mâna pe milioanele oferite de UEFA în sezonul 2014-2015.

Campioana Bulgariei s-a întărit pentru noua stagiune, sperând să ajungă, din nou, la masa bogaţilor. Printre achiziţiile făcute s-a numărat şi Andrei Prepeliţă de la Steaua. Din nefericire pentru bulgari, ei tocmai şi-au luat adio de la cupele europene în acest sezon!

În turul II preliminar al Ligii Campionilor, Ludogoreţ a fost învinsă, acasă, de Milsami Orhei (Republica Moldova), scor 1-0. Toată lumea se aştepta ca, în retur, bulgarii să întoarcă scorul şi să obţină calificarea. 

Iar manşa secundă a început excelent pentru Ludogoreţ la care Moţi şi Prepeliţă (schimbat în minutul 63) au fost titulari. Wanderson a deschis scorul, în minutul 26, şi oaspeţii au crezut că pot repara ce au stricat în tur.

Această iluzie a durat un minut, mai precis până când Andronic a egalat (26). Pe final, Racu (89) a adus victoria celor de la Milsami Orhei la care Cristi Bud a jucat 87 de minute. În lotul celor de la Milsami se află şi fostul stelist, Romeo Surdu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite