Surpriză de proporţii: HCM Baia Mare a fost zdrobită la Braşov. De când nu mai pierduse vicecampioana în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Calificată în sferturile Ligii Campionilor, o formaţie în lotul căreia se regăsesc nouă jucătoare de la naţionala României, a cedat fără drept de apel cu Corona.

HCM Baia Mare şi-a asigurat prezenţa între primele opt cluburi din handbalul feminin din Europa, după victoria cu Thuringer, la 19 februarie.

De atunci însă, a început căderea vicecampioanei! Mai întâi, a pierdut în ultimul meci din grupele Ligii Campionilor, 18-21, cu Ferencvaros. Iar miercuri a venit adevărata lovitură, cea care încheie, practic, speranţele HCM-ului la câştigarea titlului naţional.

În deplasarea de la Braşov, gruparea din Baia Mare a fost zdrobită de Corona, scor 32-26! A fost primul eşec pentru HCM, în ţară, de la 17 noiembrie, atunci când a cedat cu campioana CSM Bucureşti, scor 21-24. De atunci, au trecut 106 zile, perioadă în care, până la înfrângerea cu Corona, HCM adunase şapte victorii pe plan intern în şapte partide.

După pasul greşit făcut la Braşov şi în condiţiile în care CSM Bucureşti a învins, la limită, la HCM Roman, scor 22-21, lupta pentru titlu e ca şi tranşată de CSM.

Cu cinci runde înainte de finalul campionatului, gruparea din Capitală are şase puncte peste HCM, partida directă fiind programată pentru 23 aprilie, în ultima etapă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite