Surpriza lui Mihai Leu: Cel mai rapid în cursa de la Cheile Grădiştei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Leu

Fostul mare campion mondial la box, Mihai Leu, a reuşit marea surpriză a primei etape din Campionatul Naţional de Viteză în Coastă. Acesta a obţinut cel mai rapid timp din weekend pe traseul de la Cheile Grădiştei, reuşind să se claseze al doilea la general şi primul la categorie.

Pe un Ferrari 458 Challenge, de Categoria I, ceea ce înseamnă că nu a suferit modificări, Leu a fost cronometrat cu 1:50,381 chiar la finalul ultimei manşe de concurs. 

Pentru această performanţă, pilotul din Hunedoara a fost desemnat King of the Hill, trofeu oferit celui care înregistrează cel mai rapid timp de-a lungul întregului weekend al cursei.

Leu s-a duelat în această rundă cu mai multe prototipuri şi maşini care ajungeau la 800 de cai putere şi cântăreau aproape jumătate din greutatea unui Ferrari. De altfel, Cupa Cheile Grădiştei a fost câştigată de Octavian Ciovică, aceasta pilotând un prototip Radical SR8.

Peste 80 de piloţi au fost prezenţi la startul sezonului de viteză în coastă, care a avut loc la Cheile Grădiştei pe un traseu lung de 3,3 kilometri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite