Surpriza anului: Serena Williams îşi pregăteşte retragerea. Americanca, decizie importantă în privinţa vieţii personale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serena Williams a jucat doar 24 de meciuri în 2018 (18 victorii, 6 înfrângeri), primul în care a evoluat în circuitul feminin după naşterea fetiţei sale. Şi experienţa acestui sezon ar fi convins-o că e timpul să pună capăt carierei.

Serena Williams a reuşit să ajungă până pe locul 15 WTA şi să joace două finale de Grand Slam în 2018, la Wimbledon şi la US Open. 

Americanca de 37 de ani a făcut un scandal uriaş la ultimul ei meci din acest sezon, cel pierdut la Flushing Meadows cu Naomi Osaka. Apoi, a anunţat că nu va mai intra pe teren până în 2019. Doar că această revenire s-a putea să nu mai aibă loc, după cum a dezvăluit Lindsay Davenport, potrivit Digi Sport. Asta deoarece, Serena Williams vrea să facă cel de-al doilea copil cât de curând, iar o nouă sarcină ar însemna o nouă pauză de un an şi, aproape sigur, retragerea din tenis.

Ce a declarat Lindsay Davenport?

*Serena recunoaşte că e mai dificil decât crezuse. Cu cât îmbătrâneşti, cu atât e mai greu să fii mamă, să pui totul în echilibru. Am încercat şi eu şi am fost depăşită. Face tot posibilul, sunt sigură de asta.

*Sunt foarte curioasă cât de motivată va fi în 2019, pentru că trebuie să se împartă în atâtea direcţii şi, mai ales pentru că a recunoscut că vrea să nască, din nou, cât de curând.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite