Surpriză în „Ştefan cel Mare“: Dinamo a pierdut meciul de acasă cu ACS Poli. Fanii i-au admonestat pe „câini“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo a condus-o cu 1-0 pe ACS Poli în meciul jucat acasă, dar a încasat două goluri de la echipă bănăţeană şi a pierdut cu 2-1.

Golurile au fost marcate de Costache '30 pentru gazde şi Vaşvari '37 (penalti) şi Drăghici '63 pentru oaspeţi.

1-0: Nemec îi pasează în adâncime lui Costache, scăpat singur cu portarul, iar acesta înscrie în colţul din dreapta.

1-1: Vaşvari transformă un penalti acordat pentru un fault al lui Penedo la Bîrnoi.

1-2: Vaşvari îi pasează lui Drăghici în dreapta şi acesta înscrie cu un şut de la 10 metri, în stânga lui Penedo.

FC Dinamo: Penedo – Hanca, Nedelcearu, Katsikas, Filip – Mahlangu - V. Costache, Anton (Rivaldinho '62), Nascimento (Şerban '84), Salomao – Nemec (Bokila '56). Antrenor: Cosmin Contra

ACS Poli Timişoara: Curileac – V. Creţu, Melinte, Cînu, Şeroni – Soljic (Curjuric '56), Artean – Al. Munteanu (Ciucur '89), Vaşvari, Bîrnoi – Drăghici (Bianconi '76). Antrenor: Ionuţ Popa

Este a doua marea surpriză produsă de ACS Poli, după ce a învins liderul CFR în etapa trecută. 

„Azi am câştigat, deşi am menajat câţiva jucători. A fost o nimereală. Le-am cerut jucătorilor să nu intre pe teren ca o echipă mică. Fanii lui Dinamo m-au propus la naţională“, a spus Ionuţ Popa. 

"După cum a început jocul, mi-era frică să nu luăm bătaie la scor, pentru că nu reuşeam nicio combinaţie, nu reuşeam să ieşim din careu. Apoi, după gol, ne-am revenit şi în repriza a doua cred că puteam să mai înscriem două-trei goluri. Eu mă mulţumeam şi cu două puncte din meciurile cu CFR şi Dinamo. Am zis înainte de meciul cu CFR că dacă vom câştiga cinci meciuri vom începe să ne gândim la play-off. Ne dorim să facem mai multe puncte cu echipe de calibrul nostru, mai micuţe, punctele câştigate cu echipele mari sunt bonus. Eu le-a zis jucătorilor să nu fie echipă mică şi din respect pentru mine au dovedit că pot jucat fotbal. Am arătat că putem să sperăm la mai mult decât anul trecut", a mai declarat tehnicianul formaţiei bănăţene.

„Nu ştiu ce s-a întâmplat, în special în a doua repriză vroiam toţi să mergem în atac, a fost degringoladă“, a declarat Ionuţ Nedelcearu.

La finalul partidei, suporterii i-au luat la rost pe jucători, Steliano Filip fiind luat în colimator. Mai mulţi jucători şi Dănciulescu au avut un dialog cu fanii după meci, încercând să liniştească apele.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite