SuperBowl 50: 5 milioane de dolari pentru 30 de secunde de reclamă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Super Bowl 2016, marea finală a Ligii profesioniste de fotbal american (NFL), jucată de echipele Denver Broncos şi Carolina Panthers, va avea loc duminică, 7 februarie, pe "Levi's Stadium" din Santa Clara, California.

Super Bowl 2016, marea finală a Ligii profesioniste de fotbal american (NFL), jucată de echipele Denver Broncos şi Carolina Panthers, va avea loc duminică, 7 februarie, pe "Levi's Stadium" din Santa Clara, California. Va fi cea de-a 50-a ediţie a meciului care opune cele mai bune echipe din cele două divizii. 

Meciul va fi transmis în România de DolceSport, de la ora 01.00, în noaptea de duminică spre luni. 

Imnul Statelor Unite va fi interpretat de Lady Gaga, nominalizată la premiile Oscar 2016 pentru cea mai bună coloană sonoră, pentru interpretarea piesei ”Til It Happens To You”, din cadrul filmului ”The Hunting Ground”.

În pauza meciului, atmosfera va fi întreţinută de Beyonce, de Bruno Mars şi de trupa britanică Coldplay.

În Statele Unite, meciul va fi televizat de CBS, care a stabilit ştacheta la 5 milioane de dolari pentru 30 de secunde de reclamă. Până la 26 ianuarie, CBS nu reuşise să vândă toate spaţiile de publicitate. SuperBowl este cunoscut ca fiind "vitrina" celor mai interesante reclame, care sunt la fel de aşteptate ca şi meciul în sine. 

VIDEO În 1993, showul din pauza meciului a fost întreţinut de Michael Jackson

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite