Articol publicitar

Super-Finala Mondialului: Măreaţa Franţă ori Minunata Croaţie?

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO AFP
FOTO AFP

S-a jucat fotbal o lună pentru a se ajunge aici, dar până la urmă sita a cernut. De la ora 18:00, pe Stadionul Lujhniki, din Moscova, forţa Franţei se va izbi de entuziasmul Croaţiei şi nimeni nu ştie 100% ce va ieşi. Cu atât mai puţin pariorii, dar acesta este şi farmecul jocului şi al jucătorului.

Trupa lui Deschamps a eliminat autoritar câţiva coloşi în drumul ei spre finală şi e favorită la o Super Cotă de 2.05. Modric şi compania au făcut însă o fază eliminatorie de senzaţie, cu prelungiri de fiecare dată terminate cu bine şi nimeni nu se îndoieşte că oricât de obosiţi ar fi nu se vor da în lături de la nimic pentru a duce trofeul la Zagreb. Au o cotă de 3.30 pentru un egal care să împingă pentru a 4-a oară consecutiv un meci decisiv al croaţilor în reprizele de prelungire şi Super Cota 4.80 să se impună la finalul timpului regulamentar.

Pariurile speciale ne vin şi ele în ajutor la această partidă şi sunt de toate felurile şi uşor accesibile pe https://www.superbet.ro/pariuri-speciale, dar şi în agenţii. O posesie de peste 46.5% a Franţei are o cotă de 1.60, iar o deschidere de scor după minutul 36.5 o cotă de 1.90. Foarte bine poate fi speculată şi competiţia golgheterilor, dar şi pentru Balonul de Aur al Mondialului. Griezman şi Mbappe au nevoie de câte trei goluri ca să-l poată egala pe Kane, destul de multe, dar cu siguranţă vor încerca să-i rupă plasa lui Subasic.

Vârful lui Atletico are o cotă de 2.85 că va marca măcar o dată, pe gând starul lui PSG una de 3.00 pentru minimum o reuşită. De la Croaţi juventinul Mario Mandzukic e văzut cu cele mai mari şanse la gol, dar cotate cu 4.30 pe www.superbet.ro şi în agenţii. Unul dintre candidaţii la Balonul de Aur 2018, Luka Modric, nu s-a prea lipit de gol până acum la acest Mondial, dar la pase e maestru. Are cotă 5.00 pentru una decisivă contra francezilor, ceea ce ar însemna o nouă finală memorabilă de Campionat Mondial.

Oferta Superbet e disponibilă în fiecare zi în peste 800 de agenţii din România şi non stop pe www.superbet.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite