Suntem din nou prea mici pe plan mondial. Lovitură grea dată României de Federaţia Internaţională de Tenis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După de Federaţia Internaţională de Handbal a mutat turneul preolimpic din România în Danemarca, şi Federaţia Internaţională de Tenis ne-a dat o grea lovitură.

România se aştepta să joace în barajul de menţinere în Grupa I Mondială împotriva unei echipe care din Grupa a II-a. Numai că, Federaţia Internaţională a decis ca împerecherea să se facă în funcţie de locul din clasamentul mondial. 

Noua ierarhie mondială a fost publicată în urmă cu câteva minute şi, din păcate, România a căzut pe locul 9, fiind depăşită de Australia! Asta înseamnă că România va fi în urna a doua la tragerea la sorţi, urmând să cadă cu una dintre echipele considerate cap de serie: Rusia (1), Italia (2), Germania (3) şi Australia (4)! Primele trei sunt adversare mai grele decât SUA, Belarus şi Spania, care erau prevăzute iniţial. Asta în caz că Serena Williams nu se răzgândeşte şi va juca în Fed Cup. situaţie în care nu am avea de se să mai regretăm că ne ocoleşte SUA. 

Dintre viitoarele adversare, acasă am juca sigur contra Italiei. În rest, gazda partidelor s-ar stabili în urma unei trageri la sorţi.

România contra posibililor adversari

România – Australia 0-2

România –Rusia 0-2

România – Germania 0-1

România – Italia 1-2

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite