Sud-coreenii ne-au scos sabia din cap! Citeşte mărturia şocantă a unui oficial din delegaţia României!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Echipa masculină a ratat, vineri, aurul olimpic în faţa unor asiatici mai agili şi mai buni. Sâmbătă dimineaţă, a venit rândul fetelor să cedeze în faţa sportivelor din Coreea de Sud. Deşi pare greu de crezut, adversarii ne-au învins chiar cu armele noastre.

În acest an, sud-coreenii şi-au trimis loturile feminine şi masculine de spadă în România pentru stagii de pregătire de câte zece zile. Altfel spus, asiaticii au venit aici ca să înveţe acest sport de la români!

Şi l-au învăţat atât de bine încât ne-au spulberat la Jocurile Olimpice sub privirile uluite ale oficialilor români.

„Sud-coreenii sunt rapizi și au o ambiție uriașă. O inimă de campioni. Au venit la noi să se pregătească în acest an, am stat 10 zile împreună și i-am bătut de fiecare dată", a declarat Ana Pascu, cea care conduce Federaţia Române de Scrimă, într-un interviu acordat lui Cătălin Tolontan.

Nicio medalie pentru fete

Eşecul româncelor e cu atât mai neaşteptat cu cât echipa noastră e dublă campioană mondială!

Mai mult, după ce n-au cucerit nicio medalie la individual, Brânză, Măroiu şi Gherman au promis că se vor revanşa la concursul pe echipe.

Din păcate, n-au trecut de sferturi fiind învinse categoric de Coreea de Sud.

UPDATE - Preşedintele onorific al Federaţiei de Scrimă, Alexandru Mironov, a confirmat cele scrise de „Adevărul“, admiţând că România a făcut o mare greşeală, atunci când s-a antrenat cu Coreea de Sud.

Click pentru a citi declaraţiile incredibile date de Mironov!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite