Succes uriaş pentru Atlético Madrid, care elimină Liverpool din Champions League, încă din optimi. PSG, cealaltă calificată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liverpool FOTO Arhivă personală/Facebook
Liverpool FOTO Arhivă personală/Facebook

Seara de miercuri a adus în atenţia iubitorilor de fotbal două meciuri, din optimile Champions League, în urma cărora numărul formaţiilor calificate în sferturi a ajuns la patru.

Atlético Madrid şi PSG completează lista echipelor care şi-au asigurat prezenţa în sferturile de finală ale Champions League, cea dintâi fiind o surpriză.

Liverpool s-a poticnit în competiţia continentală, formaţia lui Jürgen Klopp pierzând calificarea, în detrimentul lui Atlético Madrid, care s-a impus cu 3-2. Meciul părea să înceapă bine pentru „cormorani”, Georginio Wijnaldu (43') fiind cel care a deschis scorul pentru Liverpool, însă cumulat cu rezultatul din tur (0-1), acest lucru nu era suficient, iar partida a ajuns la reprizele de prelungiri. Pe finalul timpului regulamentar, Atlético Madrid a marcat prin Saul, însă reuşita a fost anulată pe motiv de ofsaid (90+2'). Dar spaniolii nu s-au lăsat.

În reprizele de prelungiri, Roberto Firmino a încercat să facă diferenţa pentru Liverpool (94'), doar că bucuria nu a durat mult, căci replica madrilenilor a venit prin Marcos Llorente (97'), care a semnat chiar o „dublă” (105+1'). Cel care „a închis” partida a fost Alvaro Morata (120+1'), eliminând deţinătoarea trofeului acestei competiţii. De remarcat că partida a fost una dintre puţinele, din ultima vreme, care s-a disputat cu tribunele pline.

În cealaltă partidă a serii, PSG a învins Borussia Dortmund cu 2-0, graţie reuşitelor lui Neymar (28') şi Juan Bernat (45+1'). De altfel, învinsa a terminat meciul în 10 oameni, după ce Emre Can a văzut direct cartonaşul roşu (89').

Lista meciurilor din optimile Champions League

Marţi

  • Leipzig - Tottenham: 3-0 (1-0 în tur)
  • Valencia - Atalanta: 3-4 (1-4 în tur)

Miercuri

  • Liverpool - Atlético Madrid: 2-3 (0-1 în tur)
  • PSG - Dortmund: 2-0 (1-2 în tur)

17 martie

  • Manchester City - Real Madrid (2-1 în tur)
  • Juventus - Lyon (0-1 în tur)

18 martie

  • Bayern München - Chelsea (3-0 în tur)
  • Barcelona - Napoli (1-1 în tur)
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite