Suburbană, agramată, virulentă! Reacţia Monicăi Iagăr după ce presa a afirmat că fosta şefă de la CS Dinamo se pensionează pe o sumă uriaşă la 44 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Iagăr
Monica Iagăr

Fosta atletă Monica Iagăr, suspendată în 1996 pentru dopaj, a declanşat un adevărat război mediatic după ce presa a dezvăluit că se va pensiona la 44 de ani şi va încasa o sumă uriaşă.

Aşa cum am prezentat AICI ştirea apărută în presă, Monica Iagăr renunţă la funcţia pe care o are la CS Dinamo, urmând a beneficia de o pensie uriaşă, care conform surselor citate se va ridica la 12.000 de lei lunar. 

Vizibil nemulţumită de răspândirea ştirii, Monica Iagăr a declanşat un război pe contul de facebook al jurnalistei Dochiţa Moşoianu, de la TVR Sport, care nu făcuse altceva decât să distribuie ştirea publicată de dolcesport.ro. Monica Iagăr a sărit la gâtul acesteia, având nişte afirmaţii lipsite de echilibru şi bun simţ. Cităm o parte dintre acestea, respectând întru totul ortografia afirmaţiilor Monicăi Iagăr : 

"nu iau pensia ca sef la Dinamo pt cultura ta ci pt ca am fost angajata ministerului de interne si pt ca sunt militară de 27 de ani si tot militară eram si cand atârnai la un interviu de al meu 
Daca nu era naşulEnachescu erai praf vrei sa ma apuc De tine sa îţi spun public despre ziarista de doi bani Dochita"

"vezi ca nuci Cancanul nu a câştigat cu mine s-ar putea sa aduci bani de acasa daca nu încetezi sa ataci fara sa ştii"

"la voi in presa nu conteaza Omul ci bani sa iasă din orice ..."

"Esti convinsă Dochita ca este aşa ... credeam ca atunci cand stăteai atârnată de gard ca sa iei un interviu sportivei nu gândeai aşa 
Te gândeşti oare ca atunci cand îţi iei salariu la caserie ţi-l iei pt ca sportivii îţi fac ştirile de care tu si nev
oie ca sa îţi iei salariul altfel nu ştii sa faci nimic decat sa stei după unul sau altul asta despre tine ziarista 
Acum îţi spun pt cunostiintele tale ca Ştirea este falsa si daca nu ai trei surse sunt la rang de zvon 
Restul e cancan si daca ziarul Csncan a plătit subsemnatei 10000 de euro acum 5 ani daune morale aşa si gazetarul parat UDREA de la prosport va plătii"

"Ştirea este ca am ieşit la pensie pe boala nu de bine ... pt ca atunci cand tu câştigai mii de euro pe ştiri sportive eu îmi rupeam cocoaşa pe stadion si tu frecai mangalului la TVR si aşteptai sa îţi pice Ştirea este ca nicu eu nu ştiu cât am pensia si nici nu conteaza pt ca nu eu am facut legea dar boala o am si încerc sa duc o viaţa liniştita sa îmi văd de familie si păcat ca tocmai tu sa fi vehementa si nu am ce dezminţire sa dau pt ca nişte analfabeţi de Ziarişti vor sa plătească daune morale duse ca arunca in spaţiul public nişte vorbe"

"Pt ca nu ma aşteaptam ca tocmai ea care ştie Omul Monica sa pună problema cum o pune ... nu eu am facut legea , nu eu sunt vinovata ca a venit bolile pe mine , nu eu sunt vinovata ca , clubul dinamo nu are preşedinte , eu bu am facut decat sa asigur comanda acestui club cat pot pentru de anul trecut am avut dosar de pensie si atunci nu mai spuneaţi nimic ... Acu toată lumea îşi da cu părerea si nimeni nu vrea sa cada realitatea"

Dincolo de penibilul afirmaţiilor aruncate în spaţiul public de Monica Iagăr, ea a formulat şi explicaţia conform căreia ar lucra de 27 de ani în armată. Ţinând cont  că are doar 44 de ani, asta înseamnă că ea a fost angajată la 17 ani. Ceea ce pare cel puţin bizar, dacă nu imposibil.   

BREAKING NEWS Monica Iagăr rupe tăcerea! Explicaţii penibile,un lanţ de bâlbe şi un obiectiv: la anul să se angajeze.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite