Suarez Navarro mai are „gloanţe“ . Fără victorie din august 2019, a „scos“ o favorită, într-un meci restant din turul 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carla Suarez Navarro a reuşit prima victorie în ultimul său sezon ca profesionistă
Carla Suarez Navarro a reuşit prima victorie în ultimul său sezon ca profesionistă

Caroline Wozniacki nu este singura jucătoare care ştie clar că se află la ultima vizită a carierei la Australian Open. Spaniola Carla Suarez Navarro, de şapte ori sfertfinalistă în Grand Slam-uri, a anunţat în decembrie anul trecut că 2020 va fi ultimul său sezon, iar miercuri a produs o mare surpriză, învingând-o pe bielorusa Aryna Sabalenka, scor 7-6(6), 7-6(6), într-un meci restant din turul 1.

În timp ce Wozniacki şi-a asigurat deja biletul pentru turul trei, Suarez Navarro abia a dat start cursei sale la Melbourne, reuşind o primă victorie din august 2019 încoace, de la Rogers Cup. Favorită 11 la Melbourne, Sabalenka a greşit enorm (58 de erori neforţate), având şi o rată de conversie slabă la mingile de break create (5 din 15, faţă de 5 din 9 pentru spaniolă).

Programul zilei inaugurale a Open-ului Australian a fost bulversat de ploaie, declanşând un efect de domino: 32 de meciuri au fost amânate luni, iar dintre cele 96 de partide de simplu programate marţi - doar 88 au putut ajunge la un deznodământ, astfel încât opt meciuri din turul întâi au fost împinse mai departe în program, pentru miercuri.

Carla Suarez Navarro, 54 WTA, o va înfrunta pentru un loc în turul trei pe poloneza Iga Swiatek, învingătoare cu 6-2, 6-3 în faţa reprezentantei Ungariei, Timea Babos. Swiatek nu mai jucase vreun meci oficial de la US Open 2019 încoace.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite