Stupoare la Wimbledon! Năstase şi-a făcut apariţia în tribune cu o costumaţie care a lăsat asistenţa cu gura căscată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Cosmin Iftode
FOTO Cosmin Iftode

Fostul tenisman Ilie Năstase a asistat la meciurile de luni de la Wimbledon îmbrăcat în uniforma sa de general-maior al Armatei Române, tabloidul britanic „The Daily Mail” susţinând că acesta a venit îmbrăcat ca un dictator.

Site-ul dailymail.co.uk a publicat luni seara, după încheierea jocurilor de la Wimbledon, un amplu articol destinat celor mai extravagante vestimentaţii afişate în acea zi la Wimbledon. Atenţia jurnaliştilor britanici a fost captată de nimeni altul decât Ilie Năstase, fostul mare tenismen român, care a venit îmbrăcat în haină militară.

ilie nastase la wimbledon FOTO dailymail.co.uk

„Generalul Maior Năstase, dictatorul de modă SW 19! Fostul jucător de la Wimbledon a sosit îmbrăcat din cap până în picioare în uniforma armatei române (şi da, el are dreptul să o poarte)", este titlul articolul scris de englezi despre ţinuta lui Năstase.

ilie nastase la wimbledon FOTO dailymail.co.uk

FOTO: Daily Mail

„Chiar dacă Andy Murray s-a calificat luni în sferturile de finală, în centrul atenţiei a fost românul Ilie Năstase. Mulţi spectatori au fost surprinşi de alegerea vestimentară a fostului mare tenismen (...), care a arătat ca un dictator sud-american în anii '70. Ilie Năstase a venit la Wimbledon îmbrăcat în uniforma armatei române. El a purtat un ciudat costum albastru închis, în stil militar şi ochelari de soare", mai scriu englezii, care fac referire inclusiv la viaţa amoroasă a lui Năstase.

„La fel de elegant ca întotdeauna. În perioada sa de glorie, fostul star al tenisului a recunoscut că s-a culcat cu mai mult de 1000 de femei."

ilie nastase la wimbledon FOTO dailymail.co.uk

„În timpul carierei sale de tensimen, cel poreclit Bufonul Bucureştiului a fost ofiţer în Armata Română şi angajat al Ministerului Apărării sub regimul comunist. Comunismul a căzut în 1989, iar Năstase a declarat mai târziu că a fost pur şi simplu o onoare să aibă un asemenea rangul militar. În 2008 el a fost numit general în retragere printr-un decret prezidenţial", îşi încheie englezii articolul despre Ilie Năstase.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite