Strătilă, la un pas să fie bătut de unul dintre antrenorii secunzi de la Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Strătilă s-a remarcat doar prin accidentarea lui Chiricheş FOTO Cosmin Iftode/Rpressport
Strătilă s-a remarcat doar prin accidentarea lui Chiricheş FOTO Cosmin Iftode/Rpressport

Gestul criminal al lui Sorin Strătilă, care a sărit cu crampoanele pe genunchiul lui Vlad Chiricheş, i-a scos din sărite pe stelişti.

Ţălnar a simţit că acesta poate fi pedepsit pe teren şi l-a înlocuit repede, iar fotbalistul a scăpat doar cu mustrarea verbală a lui Bourceanu. La cabine, era însă să o păţească mai rău. Unul dintre secunzii lui Reghecampf, Toni Petrea a vrut să intre în vestiarul dinamoviştilor ca să-i aplice o corecţie fizică lui Strătilă, dar a fost oprit cu greu de stewarzi. "Nu ştiu ce-a fost în capul lui Strătilă, de a intrat aşa", s-a limitat să spună Reghecampf, în vreme ce Gigi Becali a găsit o explicaţie mai solidă: "Atât îl duce capul pe Strătilă".


Citeşte toate articolele despre meciul Dinamo-Steaua

Dinamo - Steaua 0-2 / Imagine 360 de grade de la derbiul campionatului: cum a fost atmosfera pe stadion la marele meci

Steaua s-a impus in fata lui Dinamo cu 2-0 in fata a 45.000 de spectatori care au creat o atmosfera incendiara. Boubacar (autogol) si Tanase au fost marcatorii unei partide fara istoric. In schimb, atat fanii Stelei cat si ai lui Dinamo au fost la inaltime.

VIDEO Dinamo - Steaua 0-2: roş-albaştrii au jucat fotbal, dinamoviştii K1. Campioana a dat de pământ cu un adversar limitat

Formaţia din Ghencea a înregistrat a cincea victorie consecutivă împotriva „câinilor“, în toate competiţiile. Totuşi, echipa lui Reghecampf a plătit scump pentru acest succes de palmares. Chipciu şi Chiricheş au părăsit terenul accidentaţi, fundaşul fiind „rupt“ de o intrare „criminală“ a lui Strătilă.

Dinamo - Steaua 0-2:  Ţălnar îşi face bagajele. Negoiţă l-a contrazis şi l-a umilit prin declaraţiile date după derby

Tehnicianul „câinilor“ nu va mai sta pe banca roş-albilor în sezonul viitor. Rezultatele din ultima perioadă şi prestaţia echipei din derby au umplut paharul răbdării acţionarului majoritar, care a găsit deja soluţia înlocuirii lui Ţălnar.

Dinamo - Steaua 0-2: Gigi Becali, în delir după derby. Patronul Stelei a descris plastic meciul şi i-a cântat lui Borcea

Steaua şi-a surclasat rivala de moarte din toate punctele de vedere, iar latifundiarul a dansat în tribune. La final, a dat declaraţii incendiare.

Dinamo - Steaua 0-2: Adi Popa şi Mihai Stoica i-au luat peste picior pe „câini“. Meme a găsit metoda optimă de a-i umili pe dinamovişti

Roş-albaştrii au pus sare pe rana rivalei, după ce au câştigat derby-ul de o manieră categorică. Dacă managerul formaţiei din Ghencea e cunoscut ca un tip care dă mereu declaraţii războinice, în schimb, a surprins ce a spus mijlocaşul Stelei.

Dinamo - Steaua 0-2: „criminalul“ Strătilă e pus la zid de toată lumea. Balaci a înaintat o ipoteză gravă

Mijlocaşul „câinilor“ a avut o intrare oribilă la Chiricheş, iar Cornel Dinu, după ce a văzut reluările, a lăsat de înţeles că fundaşul Stelei îşi poate încheia cariera! Reghecampf a oferit primele declaraţii despre starea jucătorului său.

Dinamo – Steaua: acuze dure înainte de derby: „Steaua a fost ajutată să ia titlul“

Ultimul mare meci al campionatului se va juca, vineri seară (21.00, Digi Sport 1), în condiţiile în care formaţia din Ghencea şi-a asigurat locul 1, din punct de vedere matematic, încă de sâmbătă trecută. Un fost antrenor al „câinilor“ ştie cum a fost posibil acest lucru.

VIDEO 10 momente care au marcat derby-ul Dinamo - Steaua! De la gesturile obscene ale lui Ando, la arderea peluzei

Clasicul“ României, dintre Steaua şi Dinamo, a avut de-a lungul vremii farmecul său, dar şi multe momente de rivalitate împinsă la extrem, cum a fost incendierea peluzei din Ghencea.

Întâmplare sau premeditare? Cum privesc dinamoviştii şi steliştii incendierea Peluzei Sud din Ghencea în 10 mai 1997

Dinamo - Steaua / În data de 10 mai 1997, în timpul unicului derbi Steaua – Dinamo, Peluza Sud a fost incendiată de o parte dintre alb-roşii prezenţi atunci în sectorul respectiv. Ulterior, acest moment a devenit unul dintre cele mai importante din istoria alb-roşilor şi este sărbătorit în fiecare an cu mare fast.

Dinamo şi Steaua au fost lansate în fotbalul românesc cu acelaşi antrenor

Bogdan Coloman- Braun, cunoscut în fotbal ca Cibi Braun, este primul tehnician atât din istoria Stelei, cât şi din cea a lui Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite