Stoichiţă către Gigi: „Dă-le banii!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoichiţă
Mihai Stoichiţă

Stoichiţă încearcă să-l convingă pe Becali să le achite fotbaliştilor salariile restante, însă patronul Stelei nu vrea să mai vireze niciun ban până la finalul sezonului. În ciuda victoriei obţinute în faţa celor de la FC Braşov, tensiunea persistă în Ghencea. Motivul principal? Lipsa banilor!

Jucătorii lui Mihai Stoichiţă au petrecut Sărbătorile Pascale cu buzunarele goale, întrucât patronul a hotărât să le blocheze conturile până la finalul sezonului.

Ajunşi cu cuţitul la os, după ce n-au mai fost plătiţi de aproape două luni, Mihăiţă Pleşan şi Romeo Surdu au avut curajul să-şi ceară public drepturile, după victoria cu FC Braşov. "Rămâne de văzut dacă ne va aduce Iepuraşul ceva prime. Sunt probleme cu salariile, dar sperăm că se vor rezolva", a spus Surdu. Autorul singurului gol al meciului cu "stegarii", Mihăiţă Pleşan a fost mult mai tranşant: „La Steaua e ceva normal să fie presiune, dar acum e ceva ce n-a fost niciodată. Ce primă de Paşte ne-am dori? Să ni se plătească salariile, asta ar fi prima perfectă! Te motivezi când ţi se dă o primă, ceva, nu când ţi se taie din bani".

Mijlocaşul a fost imediat taxat de Gigi Becali: "Pleşan a dat şi el un gol şi se crede Maradona. El, dacă făcea ce face Bănel pe teren, nu doar că cerea banii, dar era şi contabilul clubului, el stabilea prime, el făcea tot!".

Antrenorul a trecut de partea jucătorilor

Spre deosebire de alte dăţi, când n-a ieşit din cuvântul conducerii, Mihai Stoichiţă încearcă să-l convingă în aceste zile pe latifundiarul din Pipera să le alimenteze conturile fotbaliştilor. „Avem şanse reale să luăm campionatul, iar jucătorii ar fi mult mai liniştiţi dacă ar fi cu banii la zi", este argumentul lui „Lippi".

Patronul însă nu pare a fi de acord cu această filosofie a antrenorului. Ultimii bani încasaţi de fotbalişti au fost cei 2.000 de euro, reprezentând prima pentru victoria cu Gaz Metan.

Bistriţa, teren minat pentru stelişti

În ultimele cinci sezoane, roş-albaştrii n-au reuşit să se impună niciodată pe terenul din Bistriţa. Singura victorie reuşită de stelişti în deplasare, scor 3-1, datează din 10 aprilie 2008, dar a fost obţinută la Reghin, întrucât stadionul Gloriei se afla în renovări la acea dată. În rest, bilanţul din campionat conţine două victorii pentru Bistriţa şi un egal!

Ultimul succes al oamenilor lui Jean Pădureanu datează din 29 octombrie 2009, când echipa antrenată de Florin Halagian a reuşit să elimine Steaua din optimile Cupei României.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite