Stoican: "Nu ştiu dacă este criză, dar dacă nu batem pe Rapid, mă gândesc să încetăm colaborarea"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul dinamovist Flavius Stoican a declarat după eşecul din meciul cu CSMS Iaşi, scor 0-1, că, în cazul în care Dinamo nu va învinge Rapid în derbiul de sâmbătă, se gândeşte să demisioneze de la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare.

"Nu ştiu dacă este criză la Dinamo, dar dacă nu batem pe Rapid, mă gândesc să încetăm colaborarea şi le transmit asta şi elevilor mei pe această cale. Eu am făcut tot ce mi-a stat în putinţă, m-am bătut pentru fiecare jucător în parte şi am încercat să le ridic moralul. Nu-mi pare rău că m-am întors la Dinamo şi sper să continuăm, dar asta doar dacă batem pe Rapid. Au trecut şi echipe mai mare prin situaţii grele şi important este important să ştii să-ţi revii. Avem nevoie de o victorie pentru ca lucrurile să intre pe făgaş normal", a declarat Stoican.

În ceea ce priveşte înfrângerea cu CSMS Iaşi, Stoican consideră că golul a fost primit dintr-un cadou făcut de elevii săi: "Am primit un gol dintr-un cadou făcut de noi. E deranjant că oferim asemenea mingi adversarilor. A fost un meci de luptă şi îi felicit pe cei de la Iaşi că au ştiut cum să joace şi să câştige această partidă. Pentru noi este al patrulea meci fără gol marcat, deşi am avut ocazii, dar nu am reuşit să concretizăm".

Formaţia Dinamo a fost învinsă, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa CSMS Iaşi, într-un meci contând pentru etapa a 25-a a Ligii I.

Sâmbătă, Dinamo întâlneşte Rapid, în etapa a 26-a a Ligii I, de la ora 19.00.

VIDEO CSMS Iaşi - Dinamo 1-0. Suporterii i-au cerut demisia lui Stoican

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite