Steven Gerrard şi-a adus aminte de Ianis Hagi, însă românul a dezamăgit încă o dată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o singură apariţie în ultimele cinci meciuri ale lui Rangers, în care a bifat doar 38 de minute, Ianis Hagi a fost titularizat de Steven Gerrrad, duminică, în optimile Cupei Ligii.

Românul nu doar că a prins primul unsprezece, dar a fost integralist în victoria categorică, scor 4-0, cu Falkirk, formaţie din liga a treia scoţiană. Din păcate, Ianis nu a făcut deloc un meci bun şi a primit din partea Scottish Sun una dintre cele mai mici note dintre jucătorii lui Rangers, 5.

Ianis nu a contribuit la niciunul dintre cele 4 goluri ale echipei sale, iar singura acţiune notabilă a românului a venit în prima repriză, când pasa sa a fost continuată de Itten cu un şut în bară. Calificative mai slabe ca cel al internaţionalului român au primit doar jucătorii care au intrat pe parcurs şi Ben Barker, schimbat în minutul 26 din cauza unei accidentări. 

Singurui gol marcat de Ianis Hagi într-un meci oficial de la venirea sa la Rangers a fost reuşit în urmă cu peste 3 luni, pe 29 august 2020, într-o victorie 2-0 cu Hamilton. Fostul jucăor de la Viitorul Constanţa mai are şi 7 pase de gol. 

Echipele de start:

Falkirk: Morrison – Alston, Durnan, Hall, Dixon – Gomis, Todd, Sammon, Morrison – Kelly, Telfer.

Rangers: McLaughlin – Zungu, Goldson, Bassey – Tavernier, Arfield, Barisic, I. Hagi, Barker – Itten, Defoe.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite