Steven Gerrard, la o bornă istorică. Căpitanul lui Liverpool a bifat 700 de meciuri în tricoul „cormoranilor“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Steven Gerrard, căpitanul echipei Liverpool FOTO Paul Ellis/AFP
Steven Gerrard, căpitanul echipei Liverpool FOTO Paul Ellis/AFP

Steven Gerrard numără 70 de apariţii pentru formaţia de pe Anfield, după meciul cu Bolton Wanderers, disputat miercuri şi câştigat în deplasare cu 2-1, în 16-imile de finală din Cupa Angliei.

Mijlocaşul în vârstă de 34 de ani este un fotbalist emblematic pentru FC Liverpool, echipă la care a jucat 700 de partide. 

Steven Gerrard ocupă locul trei în topul jucătorilor care au activat la „cormorani“ şi care au bifat acest număr, după Ian Callagham (857) şi Jamie Carragher (737). Căpitanul lui Liverpool va părăsi formaţia de pe Anfield la finalul sezonului şi va juca pentru Los Angeles Galaxy.

Gruparea lui Steven Gerrard ocupă locul şapte în Premier League, cu 11 victorii, cinci remize şi şapte înfrângeri, s-a calificat în optimile de finală ale Cupei Angliei şi s-a oprit în semifinalele Cupei Ligii Angliei, fiind eliminată de Chelsea Londra.


Steven Gerrard se desparte de Liverpool, după 25 de ani: „A fost una dintre cele mai grele decizii din viaţa mea“. Bornele unei cariere impresionante

Cel mai fotbalist dintre graşi: are 110 kilograme şi i-a dat gol lui Liverpool. Un portar din România cântăreşte mai mult

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite