Steroizii i-au luat minţile criminalului Pistorius. În casa sportivului din Africa de Sud s-au găsit substanţe interzise

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Înainte de audierile programate astăzi, ies la iveală tot mai multe detalii incriminatoare în cazul lui Oscar Pistorius, atletul cu dizabilităţi cercetat pentru uciderea cu sânge rece a partenerei de viaţă, modelul Reeva Steenkamp.

Nici acum, la câteva zile după teribila veste, nu se ştie ce-a fost în mintea lui Oscar Pistorius în noaptea în care şi-a împuşcat mortal iubita. Ultima ipoteză lansată de investigatori este că atletul paralimpic a acţionat într-un exces de furie provocat de utilizarea unor substanţe interzise. Dovada? În casa lui Pistorius au fost găsiţi diverşi steroizi anabolizanţi, pe care sportivul îi lua cu scopul de a-şi îmbunătăţi performanţele atletice. Pentru a afla adevărul, lui Pistorius i-au fost recoltate deja probe de sânge.

Era foarte gelos
Este posibil ca surplusul de steroizi să se fi suprapus cu psihicul labil dovedit de Pistorius în ultima perioadă. Astfel, apropiaţi ai sud-africanului le-au povestit anchetatorilor despre crizele dese de isterie făcute de Oscar, însoţite de un limbaj agresiv. În aceeaşi idee, Samantha Taylor, o fostă iubită a lui Oscar, a adus alte detalii referitoare la comportamentul atletului în viaţa de zi cu zi: îi plăcea să conducă cu peste 200 de kilometri pe oră şi suferea de gelozie patologică, obligându-le pe femeile care ieşeau cu el să nu poarte tocuri şi să renunţe la cercei.

A filmat „Sunt glonţul din cameră”!
Ca o ironie a soţii, cu puţin timp înainte de a fi acuzat că şi-a împuşcat iubita, Oscar Pistorius fusese protagonistul unei reclame cu titlul ”I’m the bullet in the chamber” (Sunt glonţul din cameră). Spotul publicitar, postat pe site-ul sportivului, a fost retras însă imediat de firma de produse sportive Nike.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite