Steliştii Stanciu şi Iancu au refuzat naţionala de tineret şi au plecat cu echipa de club în Turcia

Steliştii Stanciu şi Iancu au refuzat naţionala de tineret şi au plecat cu echipa de club în Turcia

Nicuşor Stanciu FOTO Gsp.ro

Considerând că naţionala de tineret nu are nicio şansă de calificare, steliştii Nicuşor Stanciu şi Gabriel Iancu au preferat să meargă cu Steaua în Turcia.

Ştiri pe aceeaşi temă


Steaua a plecat astăzi în cantonamentul din Turcia, unde urmează să joace un meci amical în compania lui Şahtior Doneţk, notează DolceSport.
Din lotul steliştilor a făcut parte şi Nicuşor Stanciu, jucător care era aşteptat de toată lumea la reunirea echipei naţionale de tineret. Bogdan Stelea a explicat însă că nu a vrut să-i mai cheme la lot pe cei doi stelişti, după ce oficialii Stelei au spus că jucătorii preferă să se antreneze cu echipa de club. 

De asemenea, în Turcia a făcut deplasarea şi Gabi Iancu, aflat în conflict cu antrenorul “tricolorilor mici”, după ce a fugit din cantonament la ultima acţiune a naţionalei.

Steaua va juca în Turcia un meci amical cu Şahtior Doneţk, sâmbătă, pe 12 octombrie.

Naţionala de tineret va juca vineri împotriva Irlandei, de la ora 19:30, la Piatra Neamţ, iar pe 15 octombrie va juca returul. Partidele contează pentru calificarea la Campionatul European.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: