Steliştii au jucat baschet în scaune cu rotile pentru o cauză nobilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorii "roş-albaştrilor" au evoluat, în premieră, în scaune cu rotile, pentru a-l sprijini pe Andrei Gabriel Bratu, un fost atlet, care a ajuns invalid dintr-o eroare medicală.

Echipa de baschet Steaua CSM EximBank, condusă de Virgil Stănescu, s-a întercut cu echipa pe 4 roţi, Motivation Ilfov.  Evenimentul s-a bucurat de prezenţa campioanei olimpice Monica Roşu şi a fostului preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, Ruxandra Dragomir.
"Am rămas profund impresionat de gestul făcut pentru mine de aceşti mari jucători de la Steaua CSM EximBank. Le mulţumesc lor şi tuturor celor care au fost în această zi alături de mine. A fost o zi frumoasă, de neuitat pentru mine", a spus Andrei Gabriel Bratu. Cu banii strânşi in urma acest meci caritabil, el va beneficia de un tratament corespunzător.
La finalul partidei câştigate de stelişti cu 25-24, Virgil Stănescu a declarat: "Astăzi am făcut cu toţii un gest nobil pe care ar trebui să îl facem mult mai des. Este de datoria noastră să ajutăm oameni deosebiţi ca Andrei Gabriel Bratu, pentru care soartă nu a fost prea blândă. Sper să reuşim să strângem suficienţi bani pentru recuperea lui". El şi colegii săi de echipă au fost lăudaţi de Monica Roşu şi Ruxandra Dragomir: "Iniţiativa băieţilor este extraordinar de frumoasă. A fost un meci deosebit şi ne bucurăm că am putut să îl urmărim pe viu si sa fim astfel alaturi de Andrei ", au arătat cele două foste campioane. Deşi preţul unui bilet a fost de 10 lei, fetiţa Ruxandrei Dragomir, Diana, a donat 100 de lei pentru vindecarea lui Andrei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite