Steliştii îşi ironizează rivalele: „Cei care stau acasă, n-au cum să piardă meciuri!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Mijlocaşul stelist prefaţează duelul dintre Aalborg şi Steaua, dar nu uită nici de rivalele din Liga 1, despre care spune că atâta timp cât "stau acasă n-au cum să piardă".

Alexandru Chipciu, unul dintre cei mai în formă jucători ai Stelei în actuala stagiune, îşi aminteşte de meciurile cu finaluri dramatice în care au fost implicaţi steliştii, care s-au terminat trist pentru campioana României. Mijlocaşul spune că astfel de scenarii se vor mai întâlni atâta timp cât Steaua va evolua constant în cupele europene, faţă de alte formaţii din Liga 1care stau şi privesc de acasă Liga Campionilor şi Europa League.

"Ni s-a întâmplat să pierdem dramatic cu Ludogoreţ, în august. Ni s-a mai întâmplat acum vreo 4 ani, la Napoli, numai că e logic să ţi se mai întâmple şi d-astea. Şi celorlalte echipe din România, dacă ar fi mers şi ele în fiecare sezon în Europa, li s-ar fi întâmplat astfel de lucruri. Când joci an de an în Europa, n-ai cum să ai numai victorii. Aaa, cei care stau acasă, evident că n-au cum să piardă meciuri, dar noi, care jucăm, da, am pierdut şi probabil că vom mai pierde, inclusiv în minutul 90. Păi, Bayern Munchen e echipă uriaşă, nu? Şi a pierdut în ultimele două minute finala Ligii Campionilor. Ăsta e fotbalul, nici Barcelona, cea mai mare echipă din lume, care a jucat uluitor în ultimul deceniu, n-a câştigat nonstop şi a început să piardă", a comentat Chipciu la Dolce Sport.

Mijlocaşul stelist a precizat care este obiectivul Stelei pentru meciul cu Aalborg, programat joi seara, la ora 20.00. "Merge în Danemarca să ne calificăm. Chiar e foarte important să mergem mai departe. Ar însemna să încheiem anul cu bine şi în campionat, dar şi în Europa. Ar fi un plus de motivaţie pe parcursul iernii. Ar fi decisiv doar dacă l-am câştiga, fiindcă ne-am asigura matematic accesul în primăvară. Totuşi, noi putem să ne calificăm şi dacă, să zicem, am pierde joi seară, însă nu ne dorim ca în ultima etapă să stăm la mâna altora, e bine să depinzi doar de tine", a mai afirmat Chipciu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite