Stelele lumii au strălucit la Teheran: cum mai arată Figo, Davids şi Cannavaro. Gol fabulos Roberto Carlos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Stelele Lumii. FOTOGRAFII: ISNA
Stelele Lumii. FOTOGRAFII: ISNA

O selecţionată formată din foştii mari fotbalişti ai planetei a disputat un meci de caritate în Iran în faţa a peste 50.000 de oameni. Chiar dacă anii au trecut peste ei, legendarii jucători au impresionat prin forma lor fizică şi execuţiile splendide.

Arena „Azadi“ din Teheran a găzduit, vineri după amiază, un meci de caritate între două selecţionate formate din Stelele Lumii şi Stelele Fotbalului Iranian. La ultima echipă au jucat, în mare, cei care au evoluat în campania de calificare pentru Mondialul din 1998 şi la turneul final din Franţa.

Partida a scos la iveală diferenţa uriaşă care a existat între componenţii celor două formaţii. Dacă iranienii s-au prezentat la meci cu multe kilograme în plus, departe de forma de altă dată, în schimb, Figo, Davids sau Cannavaro au arătat la fel ca în tinereţe. Ceea ce s-a văzut şi în jocul lor, Davids fiind la fel de agresiv ca într-o partidă de Liga Campionilor!

Până la pauză, scorul a fost 3-0 pentru Stelele Lumii, după ce Roberto Carlos, Luis Figo şi Pedro Pauleta l-au învins pe Ahmadreza Abedzadeh, cel care a apărat poarta Iranului la Mondialul din 1998. „Măcelul“ a fost oprit în partea a doua, iar partida s-a încheiat cu victoria Stelelor Lumii, scor 3-0.

Iată în ce formulă au început cei de la Stelele Lumii: Vitor Baia - Fernando Couto, Michel Salgado, Fernando Hierro, Fabio Cannavaro, Marcel Desailly, Roberto Carlos, Luis Figo, Edgar Davids, Gaizka Mendieta, Dwight York.

Au mai jucat: Bodo Ilgner, Pedro Pauleta, Jari Litmanen, Fernando Sanz

VEZI REZUMATUL MECIULUI

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite