Stelea, dezgustat de şmecheriile româneşti: cum a comentat fostul portar decizia luată de UEFA în cazul lui Rădoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânârul tehnician al roş-albaştrilor a primit o lovitură grea înaintea „dublei“ cu Rosenborg din play-off-ul Ligii Europa, însă „Arnold“ susţine că, de fapt, forul european a corectat o anomalie.

În România, regulamentele sunt făcute pentru a fi încălcate, iar asta în timp ce factorii de decizie aprobă astfel de practici, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Şmecheriile care merg în ţară sunt însă taxate în Europa, iar Steaua s-a convins de acest lucru, după o decizie luată, astăzi, în cazul lui Mirel Rădoi.

După ce, acum câteva zile, Florin Răducioiu se arătase indignat de cum a procedat campioana în cazul antrenorului principal, astăzi, un alt fost internaţional, Bogdan Stelea, s-a arătat uimit de practicile din România.

Ce a spus?

„La noi, în campionat, se poate orice. Şi apoi avem pretenţii să ne calificăm în primaverile primaverilor şi cu naţionala să ne calificăm la toate turneele finale. Iar noi nu respectăm regulile. Şi, culmea, asta o face clubul cel mai important din fotbalul românesc. În felul ăsta, n-avem nicio şansă, poate doar sporadic să mai apărem pe undeva“, a declarat Stelea la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite