"Stejarii" vor fi susţinuţi de majorete în 2012

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Română de Rugby şi Zibo.ro organizează un concurs naţional în urma căruia se va desemna o echipă de majorete care să-i încurajeze pe "Stejari".

Au drept de participare elevii din şcolile generale şi licee.
Evoluţiile echipelor participante vor fi înregistrate video, iar filmuleţele vor fi încărcate pe zibo.ro, pe contul personal al instructorului (antrenor, profesor). Înscrierile se vor face pe mail, la adresa office@zibo.ro, până în 1 noiembrie.

Apoi va fi desemnat un juriu care va decide cinci finaliste - alte cinci echipe participante vor fi alese prin vot electronic pe zibo.ro.

Finala concursului va fi organizată în aprilie 2012. Dintre echipele finaliste va fi aleasă câştigătoarea, care va deveni echipa oficială de majorete a echipei de seniori a României timp de un an.
Ea va obţine şi un premiu de 1.000 euro si va avea parte de transport, cazare, masă şi echipament pentru meciurile "stejarilor".

De asemenea, toţi participanţii vor primi câte un voucher care va avea secţiuni detaşabile, fiecare secţiune fiind rezervată unui sponsor care va oferi reduceri la articolele pentru copii.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite