”Stejarii” au reușit să-și recupereze bagajele rătăcite în aeroportul din Buenos Aires

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Socol a ajuns fără bagaje la Montevideo * Foto: www.frr.ro
Sorin Socol a ajuns fără bagaje la Montevideo * Foto: www.frr.ro

Echipa de rugby a României dispută în această seară, de la ora 20.00 (GSP TV), prima manșă a ”barajului” de calificare la Cupa Mondială ce va avea loc anul viitor, în Noua Zeelandă. Adversară îi va fi selecționata Uruguay-ului, iar partida se dispută la Montevideo.

Plecați joi, din Buenos Aires, orașul unde s-au pregătit începând de luni, componenții naționalei au ajuns în orașul care va găzdui meciul după o călătorie de 30 de minute, cu avionul. La sosirea în Montevideo, ”stejarii” au constatat cu surprindere că bagajele lor, în care se afla și echipamentul de joc, au rămas în capitala Argentinei... Reprezentanții companiei aeriene cu care au zburat i-au asigurat că acestea vor fi recuperate cât se poate de repede - bagajele s-au rătăcit pe aeroport, iar căutarea lor ar fi întârziat foarte mult cursa.

În cele din urmă, valizele au ajuns la jucători. Aceștia s-au putut antrena, însă a apărut o altă problemă: terenul rezervat de uruguayeni pregătirii formației noastre se afla într-o pădure, la circa 45 de minute de drum cu autocarul... O șicană a gazdelor care se înscrie în deja cunoscutul ”război psihologic” de dinaintea unui meci atât de important.

GSP TV va transmite meciul Uruguay - România în această seară, de la ora 20.00. Returul este programat în 27 noiembrie, la București.

Câștigătoarea dublei întâlniri se va califica la Rugby World Cup 2011.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite