„Stejarii“ promit spectacol în ultima partidă din Rugby Europe Championship: „Putem învinge Georgia!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România joacă, pe teren propriu, un meci decisiv cu Georgia. Partida va avea loc duminică, pe arena „Arcul de Triumf“, de la ora 15.00, urmând a fi transmisă de Dolce Sport.

Aripa naţionalei de rugby a României, englezul Jack Cobden (27 de ani), care a debutat în echipa „stejarilor“ în partida cu Belgia de la Bruxelles, spune că ultima partidă din Rugby Europe Championship, contra Georgiei, va fi extrem de dificilă. Meciul va avea loc duminică, pe arena „Arcul de Triumf“, de la ora 15.00, urmând a fi transmisă de Dolce Sport.

„Băieţii mi-au spus că meciurile cu Georgia sunt foarte fizice, pentru că au mulţi jucători mari, masivi, au un joc în forţă. Apoi ştiu că este o mare rivalitate între cele două echipe şi că în ultimii ani a fost destul de greu în meciurile cu ei. Evident că ne dorim victoria şi dacă vom respecta planul de joc şi indicaţiile antrenorilor, avem o mare şansă să câştigăm. Cred că e important să credem în noi, nu avem nimic de pierdut, într-adevăr este în joc trofeul competiţiei în acest sezon, însă noi trebuie să intrăm pe teren şi să ne bucurăm de rugby“, a declarat Cobden, component al echipei CSM Olimpia Bucureşti, care a evoluat în trecut şi pentru naţionala U18 a Angliei. În clasament, lider este Georgia, cu 18 puncte, România este pe locul secund, cu 15 puncte, urmează Spania şi Germania, fiecare cu câte 8 puncte, pe locul 5 este Rusia, cu 4 puncte, „lanterna roşie“ fiind Belgia, cu 2 puncte.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite