VIDEO Sport nou în România: la Stejarii Country Club au fost inaugurate primele terenuri de platform tennis din Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulian Miu la Stejarii Country Club
Iulian Miu la Stejarii Country Club

Platform tennis e un sport adaptat din tenis şi se joacă din 1969, fiind practicat pentru prima oară în Acapulco, Mexic.

În comparaţie cu tenisul de câmp, terenul de platform tennis e mai mic (10x20 m). Acesta e destinat atât jocului de simplu, cât şi celui de dublu, însă, majoritatea joacă la dublu acest sport. Jocul poate fi considerat asemănător, mai ales, cu tenisul clasic jucat la dublu, pentru că multe puncte se decid la fileu prin lovituri de voleu. O altă diferenţă constă în racheta de joc, aceasta fiind solidă, fără racordaj, aşa cum se întâmplă la tenisul clasic şi este construită dintr-un material solid.

Puteţi urmări imagini cu acest sport de la Finala Campionatului Mondial de Padel din Barcelona:

Un proiect de 18 milioane de euro

Situat în pădurea Băneasa, complexul Stejarii Country Club reprezintă prima experienţă oferită de un social club din România, ce asigură membrilor săi servicii integrate de sport, wellness şi relaxare. Membrii complexului vor avea acces la facilităţi variate precum fitness, aerobic, piscină semi-olimpică interioară, terenuri de squash, terenuri interioare şi exterioare de tenis, platform tennis, pistă de jogging, academie de balet, dans, arte marţiale, gimnastică, precum şi un centru SPA. De asemenea, Stejarii Country Club va pune la dispoziţia membrilor săi personal specializat şi antrenori cu performanţe internaţionale. 

Proiectul are o valoare totală de aproximativ 18 milioane de euro şi beneficiază de suportul de consultanţă al WTS International, companie americană cu expertiză solidă în domeniu, anterior, implicându-se în proiecte similare şi pentru Donald Trump. 

Pentru mai multe informaţii despre Stejarii Country Club, accesaţi site-ul www.stejariicountryclub.ro. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite