Steaua îl vrea pe golgheterul României din sezonul trecut: ce şanse sunt ca Tade să ajungă la echipa campioană

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Plecările lui Keşeru şi Rusescu au slăbit compartimentul ofensiv al roş-albaştrilor, iar Rădoi a rămas doar cu două variante viabile pentru atac: Ţucudean şi Tudorie. Ceea ce e prea puţin pentru o echipă care ţinteşte accederea în grupele Ligii Campionilor.

În aceste condiţii, s-a tot vehiculat că trupa finanţată de Gigi Becali îl vrea pe Gregory Tade, vârful care a punctat de 18 ori în campionatul trecut pentru CFR Cluj.

Totuşi, impresarul francezului de 28 de ani a negat aceste zvonuri într-o intervenţie pe care a avut-o la Dolce Sport. 

„Deocamdată, nu putem să vorbim de un transfer la Steaua, nu e nimic real, pentru că nimeni n-a vorbit cu mine sau cu jucătorul despre asta. Nici preşedintele de la CFR nu mi-a spus nimic despre acest lucru. Orice jucător şi-ar dori să joace la Steaua, e un club foarte important, dar una e să apreciezi o echipă şi alta e să ajungi la negocieri. Una e interesul, alta e transferul. Sunt multe echipe care s-au interesat de Tade până acum. Vorbim până la urma de cel mai bun marcator din campionatul României, e normal să existe interes. Vom vedea ce-i oferă şi CFR Cluj, se poate să rămână. Dacă va pleca, probabil, va pleca în afara României“, a spus Jean Hugue Antangana.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite