Steaua vrea un fost jucător de la CFR Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali a demarat deja campania de transferuri pentru partea a doua a campionatului. Pe lângâ numele deja vehiculate, Maxim, Rui Duarte sau Teixeira, roş-albaştrii au pus ochii şi pe unul dintre cei mai buni stranieri care au evoluat în ultimii ani în România.

Cu 10 puncte avans faţă de locul doi, titlul pare adjudecat deja de Steaua. Formaţia lui Reghe e calificată şi în primăvara Ligii Europa, competiţie pentru care Gigi Becali crede că roş-albaştrii au nevoie de întăriri.

Patronul Stelei l-a cumpărat deja pe Gabriel Iancu de la Viitorul şi a mai anunţat că are în vizor alţi 4-5 fotbalişti, printre care rapidiştii Rui Duarte şi Teixeira sau Maxim de la Pandurii. Italienii de la calciomercato.web au scos la iveală un alt nume de jucător aflat pe lista Stelei.

Este vorba de brazilianul Renan Garcia (26 de ani), fostul mijlocaş al lui CFR Cluj, acum la Sampdoria, în Serie A. Sud-americanul a evoluat doar jumătate de an în Gruia, în sezonul 2011-12, în iarnă fiind împrumutat la echipa italiană, care l-a cumpărat apoi după ce a promovat în Serie A. Sampdoria are acum însă mari probleme financiare, aşa că va renunţa la mai mulţi jucători, printre care şi Renan, după cum scrie sursa citată mai sus. 

Sampdoria a plătit pe Renan 3,2 milioane de euro clujenilor, iar brazilianul ar putea intra într-o tranzacţie mai amplă cu Steaua, în care să fie implicat şi Chiricheş. Gigi Becali a dezvăluit, însă, că a refuzat de curând o ofertă de 7 milioane de euro pentru fundaşul său. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite