VIDEO Steaua - Videoton 0-1: campioana României a scăpat de furia UEFA, însă e zero după primele două amicale ale verii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf
Laurenţiu Reghecampf

Roş-albaştrii au ieşit pe gazon, zâmbind cu gura până la ureche, la puţin timp după ce au aflat că vor putea juca în preliminariile Ligii Campionilor. Până atunci însă, antrenorul Laurenţiu Reghecampf are serios de muncă, după cum a mărturisit chiar el.

Steaua a disputat al doilea meci de verificare din această vară, după ce, sâmbătă, a remizat, scor 0-0, cu Rubin Kazan (locul 6 la ultima ediţie de campionat din Rusia). De această dată, în partida care a încheiat stagiul de pregătire din Austria, Bourceanu şi compania au întâlnit Videoton, vicecampioana Ungariei. 

După o primă repriză albă, maghiarii au înscris singurul gol al întâlnirii, în minutul 61, după o fază fixă din care balonul a fost centrat în careul stelist. 

VEZI GOLUL MECIULUI STEAUA - VIDEOTON

„Am avut 50-60 de minute bune, dar nu am marcat. Se vede că ne lipsesc oamenii de gol. Încercăm să rezolvăm asta. Sunt sigur că în cantonamentul următor vom avea un lot mult mai puternic. Nu mă îngrijorează faptul că nu am marcat, mai avem un cantonament. Suntem foarte bucuroşi pentru decizia venită de la UEFA. Aşteptăm încă doi, trei jucători“, a declarat, la final, Laurenţiu Reghecampf la Look TV.

Steaua se întoarce, miercuri, în ţară, iar la 29 iunie va pleca în cantonamentul din Anglia.

Steaua în meciul cu Videoton: Tătăruşanu - Râpă, Gardoş, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Ad. Popa, Iancu, Tănase - Nikolici. 

Au mai jucat: N. Stanciu, Pârvulescu, Răduţ, Niţă, M. Costea, Filip, D. Bratu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite