Steaua se umple de ruşine! Echipa lui Reghecampf a fost bătută de CS Mioveni în optimile Cupei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Reghecampf FOTO Mediafax
Laurenţiu Reghecampf FOTO Mediafax

Echipa CS Mioveni, din liga a doua, a învins formaţia Steaua, scor 6-5, la loviturile de departajare, şi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României.

După 120 de minute de joc, scorul a fost egal, 1-1.

Pentru CS Mioveni a marcat de Nilă, în minutul 95, iar pentru Steaua a punctat Achim '116.

La loviturile de departajare pentru Steaua au înscris Achim, Pintilii, Popescu şi Moke, iar Boldrin şi De Amorim au ratat.

Pentru CS Mioveni au punctat Ayza, Stoica, Nilă, Gugu şi Rădescu, iar Năstăsie a ratat.

Reacţia lui Gigi Becali

”Eu nu sunt supărat. Nu este pentru noi un obiectiv aşa important Cupa. Şi cred că eu stabilesc obiectivele la club... Mie mi-a plăcut jocul. Dacă am făcut un joc slab, o să vedem la final. Dacă luăm campionatul, înseamnă că am făcut un joc bun.

Dacă nu luăm campionatul şi nu intrăm în grupele Europa League sau Champions League, înseamnă că am făcut un joc slab. Eu am făcut strategia, pentru că suntem o societate comercială. Pentru suporteri poate nu este bine, dar trebuie să luăm banii din Europa ca să mergem mai departe.

Ce să poţi să vezi dacă joci cu o echipă care s-a pus pe două linii? Ce poţi să vezi? Ce poţi să ştii? Ai ce să faci: să cumperi doi atacanţi puternici, înalţi şi să băgăm mingea din centrări din poartă. Sau să aducem atacanţi ca să bage mingea în poartă. Unul este făcut (n.r. Alibec). Şi al doilea cred că este făcut, dar o să vedem. Nu vreau să se mai speculeze.

Şi o să luăm încă 4-5 jucători. Este adevărat că ei s-au băgat pe două linii, dar dacă ai calitate, trebuie să baţi. Ne trebuie un jucător sau doi care să dribleze... ne mai trebuie 5-6 jucători, pe care o să-i cumpăr în pauza asta”, a spus Gigi Becali la sport.ro

Steaua a jucat în formula: Niţă - Enache (Jakolis '107), Moke, Toşca, Momcilovic - Ovidiu Popescu, Pintilii - Popa (Boldrin '46), Achim, De Amorim - Tudorie (Bourceanu '62). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

Pentru CS Mioveni au jucat: Popescu - Tomozei, Gugu, I. Stoica, E. Stoica - Boboc, Biceanu (Gălan '81) - Popa (Rădescu '54), Năstăsie, Ayza - Staicu (Nilă '64). Antrenor: Alexandru Pelici

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs, ajutat de Alexandru Cerei şi Marius Marica.

Tot în sferturi au mai acces FC Voluntari, scor 3-0, cu ASA Târgu Mureş, CS Universitatea Craiova, scor 2-0 cu Dacia Unirea Brăila, Poli Timişoara, care a învins CF Afumaţi, scor 3-0 şi CFR Cluj, scor 2-0, cu CSM Poli Iaşi.

Întâlnirile Luceafărul Oradea (Liga a II-a) - Astra Giurgiu, FC Viitorul - Pandurii Târgu Jiu şi Gaz Metan Mediaş - Dinamo Bucureşti sunt programate joi, mai scrie news.ro. .

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite