Steaua i-a găsit înlocuitor lui Chiricheş la Vaslui. Campioana României a scos bani grei din buzunar pentru acest transfer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Varela este om de bază în naţionala Insulelor Capului Verde
Varela este om de bază în naţionala Insulelor Capului Verde

Steaua şi FC Vaslui au căzut de acord în privinţa mutării jucătorului african Fernando Varela în Ghencea, suma de transfer fiind una impresionantă pentru fundaş.

După mai multe negocieri purtate între MM Stoica şi oficialii lui FC Vaslui, Fernando Varela a ajuns la un acord cu Steaua şi se va transfera în Ghencea contra sumei de 1.4 milioane de euro, un record în materie de transferuri, mai ales că e vorba de un fundaş. 

Mutarea s-a făcut şi cu acordul lui Gigi Becali, care l-a dorit insistent pe fundaşul Vasluiului, conştient fiind că Vlad Chiricheş a lăsat un gol mare în defensiva Stelei după plecarea sa la Tottenham. Potrivit gsp.ro, Varela va primi un salariu lunar de 20.000 de euro, cu 2.000 de euro mai mult decât primea la Vaslui. La semnătură, fundaşul va încasa 50.000 de euro.

"Avem nevoie de un stoper care să ştie cu mingea, să ne ajute pe fază ofensivă, unul care să fie capabil să iasă cu mingea la picior din defensive. Celeban nu e foarte tehnic, în schimb, Varela este. Mie îmi place", spunea Reghecampf înainte de a se oficializa transferul lui Varela în Ghencea.

Fundaşul african a jucat pentru FC Vaslui 42 de meciuri şi a marcat 3 goluri, fiind cotat la 2 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite