Steaua ţipă ca din gura de şarpe: Argăseală a venit în faţa camerelor tremurând de nervi. Ce a spus Rădoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Arbitrajul scandalos de la Giurgiu, acolo unde Steaua a pierdut cu 0-2, chiar dacă a înscris trei goluri perfect valabile, i-a pus pe jar pe oficialii roş-albaştrilor.

Steaua a fost „furată“ ca-n codru, după cum „Adevărul“ a explicat aici, analizând fiecare fază, inclusiv prin capturi video.

Prestaţia ruşinoasă a celor trei arbitri, Sebastian Colţescu, Sebastian Stoianov şi Mircea Grigoriu, i-a înfuriat, pe bună dreptate, pe şefii Stelei. Cu siguranţă, după un astfel de „jaf“, Mihai Stoica ar fi fost în stare să-şi dea cu capul de pereţi în faţa camerelor de luat vederi. Cum managerul roş-albaştrilor se află după gratii, această misiune i-a revenit preşedintelui Valeriu Argăseală, fost tuşier în Liga I.

Chiar dacă a încercat să-l imite pe Meme, Argăseală a eşuat, deşi s-a prezentat în faţa microfoanelor tremurând de nervi.

Ce a spus?

„E o ruşine naţională să arbitrezi în halul ăsta în 2015! Am dat trei goluri şi s-a terminat 2-0 pentru Astra! O să cer scoaterea lui Colţescu din arbitraj şi demisia preşedintelui CCA, Kyros Vassaras. Steaua e o victimă clară, o ruşine mai mare n-am trăit. Nici pe vremea Scorniceştiului nu s-a întâmplat aşa ceva. Cum să nu-mi placă jocul nostru, dacă Steaua a dat trei goluri?!“, a spus Argăseală.

Chestionat despre gafa de proporţii comisă în cazul Muniru, situaţie pe care „Adevărul“ a explicat-o aici, preşedintele Stelei a spus atât: „Nu-mi reproşez nimic în cazul lui Muniru“.

Rădoi: „Steaua câştigat“

Spre deosebire de Valeriu Argăseală, Mirel Rădoi a apărut mult mai calm la interviul de după meci. A vorbit cu degajarea unui om care a fost scârbit de ce a văzut din partea arbitrilor.

„Steaua a câştigat, îi felicit pe băieţi. Aceşti jucători, campioni ai României, trebuie să fie respetaţi mai mult. Ce pot să le spun jucătorilor când ar fi trebuit să intrăm cu două goluri avantaj la pauză? N-a depins de noi că punctele s-au dus în altă parte. Dacă nu se dădea un penalty, mai ziceai, dar când s-a scos balonul din poartă de trei ori...Astra nu e o echipă mai bună ca Steaua“, a comentat antrenorul bucureştenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite