Steaua, tinereţe fără bătrâneţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patru din fotbaliştii Stelei care vor pleca din iarnă
Patru din fotbaliştii Stelei care vor pleca din iarnă

La hotărârea lui Gigi Becali, toţi jucătorii trecuţi de 30 de ani din lot ar putea fi remaniaţi în iarnă. Stabilitatea e un cuvânt necunoscut la Steaua! Respectând „tradiţia“ ultimilor ani, lotul ar putea suferi din nou transformări masive la finalul turului de campionat. 

„Dacă terminăm la patru-cinci puncte de primul loc, voi aduce cinci jucători de valoare. Dacă nu, n-aduc pe nimeni. Dar unii vor pleca oricum. Eu am început deja nişte discuţii de principiu, dar mă ocup mai serios în iarnă, după ce fac şi eu o evaluare a lotului", a declarat Gigi Becali. El ar vrea să renunţe cam la toţi fotbaliştii trecuţi de 30 de ani din lot. Pe lângă argumentul vârstei, există şi alte motive pentru care fiecare dintre veterani ar urma să părăsească Steaua.

Geraldo Alves - Motivul principal pentru care Becali vrea să scape de el este salariul său anual de 300.000 de euro. În plus, latifundiarul a anunţat deja că i-a dat ordin lui Ilie Stan să folosească din iarnă cuplul de fundaşi centrali alcătuit din Vlad Chiricheş şi Florin Gardoş.

Valentin Iliev - Nu e împăcat cu faptul că e mai mult rezervă, aşa că ar vrea să se întoarcă în Bulgaria. Fundaşul intră în ultimele şase luni de contract cu Steaua şi a fost ofertat deja de două formaţii din ţara natală, Ludogoreţ Razgrad şi Slavia Sofia.

Răzvan Stanca - Ar fi de acord să mai rămână la Steaua şi în retur doar dacă Ciprian Tătăruşanu ar urma să fie transferat în străinătate.

George Galamaz - Aflat la final de contract, se pregăteşte de plecare. Becali nu i-a oferit decât o prelungire pe şase luni, pe care fostul căpitan al Unirii Urziceni nu o ia în calcul. „Mă tentează să joc în străinătate", a anunţat Galamaz.

Tiberiu Bălan - E la echipă de numai două luni, însă Ilie Stan şi Gigi Becali sunt nemulţumiţi de el. „Dacă Bălan nu ajunge la greutatea normală, la revedere, tată! N-o să vrea să plece?! Îi dau un antrenor secund şi se va pregăti singur timp de doi ani, cât are contract", a explicat Becali.

23,5 ani ar fi media de vârstă a Stelei în cazul în care cei cinci veterani ai lotului ar părăsi echipa în iarnă.

Cine sunt „bătrânii" Stelei?

Nume    Vârsta (ani)    Post    Statut

Răzvan Stanca    31    portar    rezervă
Geraldo Alves    31    fundaş    titular
Valentin Iliev    31    fundaş    rezervă
George Galamaz    30    fundaş    titular
Tiberiu Bălan    30    mijlocaş    rezervă

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite