Steaua stă pe un butoi cu pulbere: Duckadam ameninţă cu demisia din cauza lui Reghecampf. Ce l-a enervat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Helmuth Duckadam
Helmuth Duckadam

Tehnicianul roş-albaştrilor încearcă mereu să aibă un aer de superioritate, iar acum atitudinea sa l-a scos din sărite chiar pe un alt angajat al clubului.

Totul a pornit după ce Helmuth Duckadam a avut anumite aprecieri critice la adresa portarilor echipei, Niţă şi Cojocaru.

Declaraţiile date de „Eroul de la Sevilla“ au fost taxate de Reghecampf. „Mie mi s-a părut că portarii n-au greşit. Cei care au făcut anumite declaraţii au gresit. Voi avea o discuţie cu Duckadam când voi ajunge în ţară“, a fost afirmaţia prin care antrenorul l-a „urecheat“ din Turcia pe preşedintele de imagine.

Auzind ce a spus „Reghe“, omul care a fost angajat de Becali la club, începând din 2010, a ameninţat cu plecarea. „La ora actuală, dacă îmi dau cu părerea, singurul care poate să-mi reproşeze ceva e domnul Becali. El mă plăteşte şi, dacă nu-i convine ce spun, pot să nu mai spun nimic sau să plec de la Steaua. Dacă sunt imaginea echipei, nu însemană că sunt lăudăciosul Stelei şi nu pot să critic pe cineva când greşeşte“, a declarat Duckadam la Digi Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite