Steaua şi-a vândut golgheterul pentru preţul corect: preşedintele Argăseală a dezvăluit pe ce bani a plecat Keşeru

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valeriu Argăseală (stânga)
Valeriu Argăseală (stânga)

Vârful adus gratis, la începutul sezonului trecut, a ajuns în Qatar şi a semnat pe doi ani cu Al-Gharafa. Mutarea reprezintă o afacere fabuloasă pentru campioana României din punct de vedere financiar.

Cel mai bun marcator al campionatului românesc, Claudiu Keşeru, a semnat cu Al-Gharafa (locul 7 din 14 în prima ligă din Qatar). Arabii au fost impresionaţi de cifrele fotbalistului care a punctat de 12 ori, în tur, după ce înscrise de opt ori şi în campionatul trecut.

Plecarea lui Keşeru în Qatar e o mare lovitură dată de Steaua, în condiţiile în care bucureştenii n-au plătit nicio sumă de transfer pentru aducerea sa la începutul sezonului 2013-2014. Atunci, internaţionalul român şi-a reziliat contractul cu Bastia (Franţa) şi, venind ca fotbalist liber în Ghencea, a primit un salariu lunar de 30.000 de euro.

În Qatar, Keşeru va încasa 2,1 milioane de euro pe sezon, dar transferul va umple şi conturile Stelei, după cum a dezvăluit preşedintele Valeriu Argăseală la Digi Sport.

Ce a spus?

„Am avut discuţii în ultimele două zile cu clubul din Qatar şi am semnat în această seară documentele. Urmează ca el să meargă să-şi negocieze salariul şi să semneze contractul. Cred că asta se va întâmpla mâine sau, cel târziu, poimâine. Steaua va încasa aproximativ 2,7 milioane de euro. E o sumă foarte corectă, pe care am negociat-o foarte mult“, a afirmat Argăseală.

El a precizat că Steaua are deja un înlocuitor în lot pentru atacantul plecat în Qatar.

„Ţucudean acoperă golul lăsat de Keşeru. În momentul în care am făcut transferul, am fost cu toţii convinşi că Ţucudean e o soluţie pentru Steaua“, a încheiat preşedintele roş-albaştrilor.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite