Steaua duce scandalul cu presa la un nou nivel: jucătorii au coborât din autocar doar după ce jurnaliştii români au fost îndepărtaţi. Şahtior a umilit campioana

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Reghecampf FOTO GSP
Reghecampf FOTO GSP

Steaua a pierdut amicalul disputat în Antalya cu Şahtior cu 4-1. Meciul a fost precedat de un gest urât al echipei campioane, care a refuzat să meargă la vestiare până când bodyguarzii turci nu i-au îndepărtat pe jurnaliştii români.

Steaua se ocupă serios de "dinamitarea" relaţiei cu presa. Într-un gest fără precedent, oficialii roş-albaştrilor au angajat o firmă de securitate turcă, iar bodyguarzii "otomani" au avut un singur scop, să îndepărteze presa română de jucătorii Stelei. Astfel, Reghecampf şi fotbaliştii nu s-au dat jos din autocar până ce jurnaliştii români care au bătut drumul până în Antalya nu au fost trimişi la o distanţă apreciabilă.

Meciul dintre Şahtior şi Steaua a fost câştigat de "mineri" cu 4-1, golurile fiind marcate de Douglas Costa 27, Teixeira 47, Wellington Nem 60 (pen), Facundo Ferreyra 81, respectiv Mihai Costea 65. 

Mircea Lucescu nu a venit la meci, întrucât a mers la Munchen, pentru un consult medical. 

Echipele de start:

Steaua: Niţă - Rîpă, Varela, Bratu, Pîrvulescu - Neagu, Filip - Iancu, Stanciu, Cristea - Piovaccari

Rezerve: Poiană - Costea, Matei, Tatu, Răduţ, Kapetanos, Popa

Şahtior: Kanibolotskiy - Krivtsov, Chygrynskiy, Volovyk, Ismaili -Fernando, Hrechishkin, Douglas Costa - Fred, Taison, Adriano

Rezerve: Kryukov, Kobin, Wellington, Teixeira, Ferreyra, Shynder

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite