Steaua a primit o ofertă consistentă pentru Florin Gardoş, dar solicită mai mulţi bani în schimbul fundaşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Gruparea rusă Spartak Moscova a făcut o ofertă concretă pentru a-l transfera pe fundaşul Florin Gardoş, însă această ofertă nu este pe placul oficialilor din Ghencea, care cer mai mulţi bani pentru a-l lăsa pe jucător să plece.

Dacă la capitolul achiziţii nu au strălucit în această vară, la capitolul plecări Steaua a fost printre echipele dinLiga 1 care au vândut cel mai mult. După Bourceanu, Pintilii, Pivaccari şi Tătăruşanu, Florin Gardoş este şi el foarte aproape de părăsi corabia roş-albastră. Presa din Rusia anunţă că Spartak Moscova a trimis o ofertă concretă pe numele jucătorului în valoare de 5 milioane de euro. 

Deşi suma este consistentă, oficialii Stelei vor să-l vândă pe Gardoş, dar solicită în schimbul său 7 milioane de euro. Moscoviţii analizează solicitarea Stelei, însă, ţinând cont că antrenorul Murat Yakin îl doreşte foarte tare pe Gardoş, sunt şanse mari ca transferul să se realizeze.

Gardoş (25 de ani) joacă la din anul 2010, fiind adus de Piţurcă de la Concordia Chiajna. După plecarea lui Chiricheş la Tottenham, fundaşul a devenit titular incontestabil şi a crescut de la meci la meci, ascensiune care l-a propulsat inclusiv în echipa naţională.

4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Gardoş, potrivit transfermarkt.de

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite