Steaua, pretenţii mai mari decât Fiorentina: de ce campioana României e evitată de organizatorii de evenimente

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Chipciu, mijlocaş Steaua
Alex Chipciu, mijlocaş Steaua

În 2012, Dinamo a fost aleasă să joace un amical cu Barcelona. Iar pentru 2016, echipa lui Hagi urmează să fie invitată la un patrulater de excepţie.

Adrian Thiess a dezvăluit, astăzi, la „Adevărul Live“ că Bucureştiul va găzdui un patrulater de cinci stele în 2016.

Cel mai cunoscut organizator de evenimente din România a explicat apoi că nu va mai invita Dinamo la acţiunea de anul viitor din motivele expuse aici. 

Nici Steaua nu e luată în considerare de Adrian Thiess: „Ca să joace, în 2012, cu Barcelona, Steaua a avut pretenţii financiare mai mari decât o echipă de talia Fiorentinei. Cu mult peste! Noi lucrăm pe acest segment cu cea mai mare companie din lume. Când le zicem ce pretenţii are Steaua, ei se uită la noi de parcă am fi de pe altă planetă“.

Omul de afaceri a admis că la eşecul financiar al amicalului Dinamo – Barcelona a contribuit şi o decizie greşită luată de organizatori: „Noi la amicalul Dinamo – Barcelona am făcut şi o greşeală la nivelul de preţ. Din ce ţin minte, cel mai ieftin bilet era de 100 de lei. Ei bine, ar fi trebuit să fie în jur de 50 de lei. Când vinzi scump, vinzi puţin şi când vinzi ieftin, vinzi mult“.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite