Steaua se pregăteşte pentru noul sezon: la ce salariu a ajuns Piovaccari în Australia şi ce şanse sunt să revină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii au luat titlul în ultimele trei sezoane, însă, aproape sigur, acum Astra va câştiga campionatul. Drept urmare, steliştii au început deja să-şi facă strategia pentru următoarea stagiune.

Astra a învins ASA Târgu-Mureş, după cum „Adevărul“ a scris aici, şi mai are nevoie de un punct din următoarele două partide pentru a rezolva problema câştigării titlului şi din punct de vedere matematic.

După un sezon ratat, Steaua a început să facă primele mişcări pe piaţa transferurilor, însă, contrar informaţiilor apărute, readucerea lui Federico Piovaccari (Western Sydney) nu face parte din planurile roş-albaştrilor, după cum a spus Mihai Stoica la Digi Sport.

„Cu Piovaccari am discutat de mai multe ori după ce a plecat de la Steaua, chiar şi în perioada în care eu am lipsit. Nu se pune problema să vină la Steaua, are salariu 750.000 în Australia. Termină contractul, dar nu se pune problema să se întoarcă. Cu excepţia lui Mihai Pintilii, pe care l-am dorit enorm şi a cărui plecare a contat foarte mult, n-am propus nicio repatriere. Nu sunt de acord cu repatrierile, în general. Cu Pintilii e un caz special, pentru că eu cred că e liderul acestei echipe şi cred că va mai fi ani buni de acum încolo“, a declarat directorul sportiv al Stelei.

Întrebat despre Marica şi eventualele achiziţii, Stoica a oferit un răspuns evaziv: „Sunt discuţii pe care le purtăm, zilnic, cu patronul echipei. Gigi Becali a fost la meciul Voluntari – CS U Craiova la insistenţa mea. N-are absolut nimic de a face cu întâlnirea total întâmplătoare cu Andrei Ivan. Nu discutăm acum despre Marica. Când o să avem strategia conturată, vă vom informa“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite