Steaua a pierdut un proces şi trebuie să-i plătească unui fost antrenor 120.000 de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul din Ghencea a pierdut procesul cu un fost tehnician al roş-albaştrilor, Cristiano Bergodi, căruia trebuie să-i plătească 120.000 de euro.

Tehnicianul italian a fost demis de la Steaua în luna septembrie a anului 2009, după o remiză cu Sheriff Tiraspol (1-1), din grupele Europa League. Când a fost înştiinţat că nu va mai ocupa banca tehnică a roş-albaştrilor, Cristiano Bergodi a intentat un proces clubului, în cadrul căruia a cerut să-i fie achitaţi banii promişi pentru calificarea în grupe şi restanţele financiare care i se cuveneau.

În cele din urmă, FIFA i-a dat dreptate, notează digisport.ro. Procesul a durat patru ani şi dreptatea i-a revenit lui Bergodi, însă, potrivit sursei citate, Steaua contestă decizia. 
În vârstă de 49 de ani, Bergodi s-a remarcat în fotbalul românesc prin perioadele în care a antrenat FC Naţional, CFR Cluj, Rapid BUcureşti, Poli Iaşi, Steaua Bucureşti. În fotbalul italian, a bifat ca tehnician echipele Modena, Pescara şi Brescia. În acest moment, Bergodi este liber de contract, însă există zvonuri care-l plasează, în viitorul apropiat, pe banca tehnică a lui CFR Cluj.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Ciprian Tătăruşanu este în atenţia a şase echipe importante din fotbalul european. Portarul rămâne fără contract în vară

Helmuth Duckadam aniversează 55 de ani. Reperele carierei celui poreclit „Eroul de la Sevilla“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite