Steaua pierde un jucător până la finalul sezonului: verdict teribil pentru Muniru. Ce are şi când va fi operat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sulley Muniru
Sulley Muniru

Ghanezul de 23 de ani a fost titular, miercuri, în returul semifinalelor Cupei Ligii, dar a fost nevoit să părăsească terenul după 13 minute.

Atunci, „închizătorul“ Stelei a avut o ciocnire violentă cu Iulian Roşu. Ambii fotbalişti au avut de suferit în urma duelului. Muniru a ieşit imediat şi a fost dus la spital, în timp ce mijlocaşul Astrei a fost scos la zece minute după această fază.

Pentru Muniru verdictul medicului a fost unul teribil: fractură-disjuncţie os zigomatic drept cu deplasare, fractură cominutiva perete anterior sinus maxilar, hemosinus drept.

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, a confirmat, astăzi, la Digi Sport, că pentru Muniru actualul sezon e încheiat.

„Îmi pare rău pentru Muniru că are parte de o accidentare foarte gravă. Sper să se refacă foarte repede. Din câte ştiu, luni va suferi o intervenţie chirurgicală şi sper ca din vară să reia pregătirile. Ne pare rău că i se întâmplă aşa ceva, dar nu avem ce să facem. Va trebui să folosim jucătorii care sunt apţi“, a spus „Reghe“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite