Steaua şi paranoia: clubul a rămas fără marcă, iar Helmuth Duckadam crede într-o teorie a conspiraţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Helmuth Duckadam
Helmuth Duckadam

Preşedintele de imagine al roş-albaştrilor a avansat un scenariu SF pentru că echipa are din ce în ce mai multe probleme pe toate planurile.

Cea mai populară echipă de club din România a ajuns să joace în faţa unor tribune goale, iar căpitanul ei, Cristi Tănase, îi scuipă şi pe puţinii spectatori care mai vin la meciuri. 

Asta după ce, la finalul anului trecut, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a acordat marca Steaua Clubului Sportiv al Armatei (CSA).

În mijlocul acestui haos, Helmuth Duckadam a ajuns să creadă că şi cei care vin la meciurile Stelei sunt, de fapt, duşmanii clubului! „Din păcate, cred că e un plan al suporterilor pentru destabilizarea clubului. Am un prieten care merge la meciuri şi mi-a spus că lumea de la Tribuna I începe să înjure, încă din minutul doi. Cred că e un segment de suporteri, care la fiecare meci îl aşteaptă pe Cristi Tănase să dea o pasă greşită, ca să-l înjure“, a spus oficialul Stelei la Digi Sport.

Totuşi, el speră la o remediere a situaţiei în viitorul apropiat: „Noi trebuie să ne vedem, în continuare, de treabă. Dacă vom face meciuri bune, vom învinge acel grup ostil de spectatori“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite