Steaua - Pandurii: 6-0. Claudiu Keşeru, eroul serii: a marcat toate golurile! Urmează „dubla“ cu Ludogoreţ Razgrad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Claudiu Keşeru, golgheterul Ligii I FOTO Cosmin Iftode
Claudiu Keşeru, golgheterul Ligii I FOTO Cosmin Iftode

Steaua a câştigat meciul cu Pandurii Târgu Jiu, disputat vineri, pe stadionul din Ghencea. Roş-albaştrii s-au impus cu scorul de 6-0, toate golurile purtându-i semnătura lui Claudiu Keşeru.

Campioana României a avut un început ezitant, dar s-a „descătuşat“ în a doua jumătate a primei reprize, când Claudiu Keşeru a dat startul seriei de goluri. Prima dată a deschis scorul printr-o lovitură de cap, profitând de centrarea lui Srgian Luchin (23'), a  marcat „dubla“ printr-o scăriţă (26'), a făcut hattrick-ul (33') şi Steaua a intrat la pauză cu un avantaj consistent.

Keşeru nu şi-a pierdut resursele nici în a doua parte a jocului: a înscris printr-un şut la colţul lung, după o pasă a lui Lucian Sânmărtean (64'), a „fructificat“ o colaborare excelentă cu Alexandru Chipciu (82') şi a profitat de o ieşire neinspirată a goalkeeperului Răzvan Stanca, închizând tabela (85'). Meciul s-a jucat fără spectatori, iar atmosfera a părut, la început, una de amical, auzindu-se indicaţiile antrenorilor şi replicile de pe teren.
Steaua se pregăteşte acum de întâlnirea cu Ludogoreţ Razgrad, din cadrul playoff-ului Champions League. Prima partidă se va juca marţi, pe Arena Naţională, urmând ca pe 27 august să se dispute returul, în capitala Bulgariei, Sofia.


Petre Grigoraş (antrenor Pandurii Târgu Jiu): „La 6-0 ce să mai spui? Primele 20 de minute îmi dădeau ceva speranţe, începusem bine, avusesem două-trei oportunităţi de a înscrie. Sper ca Steaua să nu fi terminat golurile până marţi (n.r. când este programată partida tur cu Ludogoreţ Razgrad, pe teren propriu)“.

Costel Gâlcă (antrenor Steaua): „Cel mai important lucru este că am câştigat şi că a avut un joc foarte bun, mai puţin primele minute. Claudiu Keşeru a realizat jocul echipei, care a fost foarte bun“.

Claudiu Keşeru (atacantul Stelei): „Încă nu conştientizez că s-a întâmplat. Nu mă gândeam că aşa ceva este posibil, ţin să le mulţumesc tuturor colegilor mei care m-au servit. O singură dată am reuşit să înscriu patru goluri, în Liga a II-a. Meciul ne ajută pe plan psihic, vom aborda cu mult mai multă încredere meciul de marţi, vom fi toţi extrem de montaţi să facem o performanţă foarte bună“.


Echipe de start

Steaua: Arlauskis - Luchin, Varela, L. Filip, Toşca - Breeveld, Sânmărtean - Prepeliţă, Neagu, Pîrvulescu - Keşeru. Antrenor: Costel Gâlcă.

Pandurii: Stanca - Pleaşcă, Elton Da Silva, C. Pîrvulescu, Momcilovic - Anton, Nistor - Iorga, Răduţ, Shalaj - Matulevicius. Antrenor: Petre Grigoraş.

Adrian Cristea, gata să bifeze toate echipele capitalei. Fotbalistul este în probe la Rapid, unde va juca un amical

Culisele transferului ratat de Steaua: Younés Hamza a preferat campionatul bulgar, în detrimentul celui românesc

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite